• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BAŞKANLIK İÇİN ADAY ADAYIYIM

BAŞKANLIK İÇİN ADAY ADAYIYIM

Kurultay değerlendirmesinin ardından yerel siyasete de değinen Köseoğlu'na yöneltilen "Muharrem İnce'yi açık açık desteklediğinizi belirtmek size sıkıntı yaşatmayacak mı?" sorusuna kendinden emin ve özgüveni çok yüksek bir cevap geldi.
ÖZGÜVENİM ÇOK YÜKSEK
Beni Kılıçdaroğlu'nu desteklemediğim için görevden alsalar da hiç bir şey değişmez. Ben bir daha adaylığımı koyar yine kazanırım. Öz güvenim de bu kadar yüksek. Hiçbir zaman icazetle, emir komuta zinciriyle hareket eden biri olmadığım için ve örgütümün de beni desteklediğini düşündüğüm için bu konuda son derece korkusuzum.
YEREL SEÇİMLERDE ÇOK İDDİALIYIZ
Çivril özelinde hedefimiz yerel seçimler. Yerel seçimlerde başarılı olup Çivril'de Belediyeciliğin nasıl yapılacağını herkese göstermek istiyoruz. Bununla ilgili de çok değişik hazırlıklarımız var. Sadece klasik söylemlerle halkın karşısına çıkmayacağız. Önceden tüm hazırlıklarımızı yapıp, projelerimizi tamamlayacağız. Eleştirilerimizi yöneltip, çözüm önerilerimizle halkın karşısına çıkacağız. Ben kendimce verdiğim karar doğrultusunda Çivril'in Belediye Başkan adayı olmayı düşünüyorum. Ama benim tek başıma karar vermem yetmiyor. Partimizin organları var. Bu organlarda değerlendirecekler ve sanıyorum ki önümüzdeki HaziranTemmuz aylarında bu gerçekleşecek. Bu değerlendirme sonucu benim adaylığım kesinleşirse ben o zaman CHP Belediye Başkan adayı olarak konuşacağım. Ben şu anda aday adayı gibi bir durumdayım. Benden başka aday adayı çıkmazsa parti içinde ilçe başkanı olarak seçim yapacağım ve partililerimizin yüzde kaçı beni destekliyor bunu öğreneceğim. Eğer partimiz içerisinde beni destekleyenlerin sayısı %70-%80 gibi bir rakam çıkarsa tamam ben aday adayıyım deyip başvuracağım. Eğer bu seçimde partinin içinde beni desteklemeyenlerin oranı ciddi bir rakam çıkarsa ben aday adaylığından da vazgeçerim. Adaylığım ilçe örgütümüz tarafından desteklendiği takdirde genel merkeze göndereceğim, genel merkezimizde tasdiklerse o zaman kesin aday olarak konuşacağım. Bu süreç birkaç aşamalı ama ben kendi açımdan bu sürece başladım.
ÇİVRİL BELEDİYESİ DİK DURAMIYOR
Bir eleştiri olarak Belediyeye şunu söylüyorum ki, Çivril Belediyesi bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi karşısında, Ankara karşısında dik duramıyor. Ne şehir içine yapılan yollarda Çivril Belediyesinin eleştirel bir katkısı var ne de yapılan işlerde herhangi bir söz hakkı var. Çivril'in çıkarları için Belediyenin dik durması gerekiyor. Belediye, Çivril'i Büyükşehre devrediyor. Her yeri tapusuyla veriyor.
Her şeyi Büyükşehir kendi kafasına göre yapıyor. Belediyecilik bu değil. Çivril'de kimsenin fikri alınmıyor. Çivril'de ki insanların isteği doğrultusunda hizmetlerin yapılması lazım. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası