• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

LEVENT KARAKAYA: BEN DE VARIM

LEVENT KARAKAYA: BEN DE VARIM

Ömer Köseoğlu’nun belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardında CHP eski ilçe başkanlarından Avukat Levent Karakaya’da sosyal medyadan aday adaylığını ilan etti.
Karakaya yaptığı açıklamada, demokrasinin önemine değinirken, CHP’nin adayı kim olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde belediyeyi kazanmayı hedeflediklerini vurguladı.
İşte Karakaya’nın açıklaması;
“Bu gün CHP Çivril İlçe Başkanımız Sayın Ömer Köseoğlu'nun Çivril Belediye Başkan Adaylığını açıklamasını sevgi , saygı ve çoşkuyla öğrendim. Hiç bir partiye nasip olmayan, yaşanabilir bir Çivril, sosyal bir Çivril, Denizli’nin ilçeleri arasında örnek bir Çivril için ben de varım dedi. Bizim dışımızda başka partilere nasip olmaz. Neden başka partilere nasip olmaz? Biz Ankara' dan atamayla başkan yada adayı olmayız. Özgür irademiz ve liyakatımızla aday oluruz. O yüzden CHP’liyiz.
Ben de CHP Çivril Belediye Başkanlığına adayım. Amaç ortak. Yaşanabilir bir Çivril, kültürel seviyede yüksek bir Çivril, sorunlarını çözmüş bir Çivril. Bu konuda Sayın Köseoğlu ya da ben aday gösterilelim tek derdimiz Çivrilimiz.
Şimdiden Sayın Ömer Köseoğlu'na ve tabi ki şahsıma başarılar diliyorum. Kazanan Çivril olacaktır.
Parti içi ya da diğer alanlarda çatışma bekleyip yıpratmaya çalışanlar yeni taktik denesin. Biz çok büyük bir ailenin evlatlarıyız. Kavga yerine üretme, birlikte hareket etme ve kazanma kültürünü benimsiyoruz. Çivril'i alacağız. CHP yeniden Çivril de belediyeciliği örnek şekilde uygulayacak.
Saygılarımla .”
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası