• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÖZDEMİRCİ’NİN KANALİZASYON SORUNLARI

ÖZDEMİRCİ’NİN KANALİZASYON SORUNLARI

Kanalizasyon atıklarının dışarı akması sorununun bir türlü giderilememesine tepki gösteren Özdemirci Halkı yaptıkları eylemle kanalizasyon sorununu bir kez daha gündeme getirdiler.
Kanalizasyon işini yapan müteahhit firmanın mahallenin bazı bölgelerine hiç uğramadığını ifade eden vatandaşlar firmaya olan tepkilerini dile getirdiler. Mahallenin ortasında toplanan vatandaşlar yapım çalışması olmayan yerlerde atıkların dışarı akmasından dolayı duydukları endişeyi aktarırken buna bağlı olarak sağlık problemlerinin ortaya çıktığını ifade ettiler. Mahallenin taş ve kayalık bölgelerinde firmanın kanalizasyon çalışması yapmadığını belirten vatandaşlar “Firma mahallenin aşağı tarafını yapıp buradan kaçma derdinde. Kayalık bölgede atık sular sokaklara akıyor. Bu sular mikrop saçtığı için çocuklarımız hastalanıyor. Firma yetkililerine söylediğimizde bizimle ilgilenmiyorlar.”dediler.
CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve Parti üyeleri de Özdemirci Mahallesine giderek konuyla ilgili vatandaşlardan bilgi aldı. Sorunların çözülmesi için vatandaşlara her türlü desteği vereceklerini ifade eden Köseoğlu mahalle halkına“Sizlerin hakkınızı aramanız için elimizden geleni yapacağız. Eğer bu eyleminiz ses getirmez bir çözüm bulunmazsa biz buraya tekrar tekrar geliriz. Hep beraber daha sert bir bildiri yayınlarız. Sizlerin hakkınızı aramanız için biz ekibimizle her türlü mücadeleyi vermeye hazırız .”dedi.
CHP adına mahalle sakinlerinden Gül Alacacıoğlu tarafından okunan bildiride ise şu ifadelere yer verildi.
“Bugün burada Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi çözüm noktasında bir an evvel harekete geçmesi için çağrı yapmak amacıyla toplanmış durumdayız. 2016 Aralık ayında başlayan ve 2017 Ağustos ayında bitmesi gereken kanalizasyon çalışmaları halen tamamlanmamıştır. Bunun yanı sıra projeyi yürüten firmanın bir süre sonra tamamlamadan bırakacağı söylenmektedir. Bugün yapılan kanalizasyon çalışmalarının mahallemizin bazı bölgelerine yapılmadığı görülmektedir. Geçmiş dönemlerde Özdemirci Belediyesi tarafından kısmen yapılan yerlerin de bugün ki çalışmalar sonucu zarar görmesinden dolayı atık su ve kanalizasyon atıkları sokaklara ve bahçelere akmaktadır. Bu durum kuşkusuz halk sağlığı açısından ciddi tehlikeler doğurmakta ve günlük hayatı da olumsuz etkilemektedir. Bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Örgütü olarak Özdemircili hemşehrilerimizin uzun süredir yaşadığı ve çözüm bulunamayan sorunların için taleplerimizi ve düşüncelerimizi kamuoyu ve yetkililerle paylaşma gereği duyuyoruz. Kanalizasyon yapım ihalesine dahil edilmeyen ve ancak yerleşim olması dolayısıyla kanalizasyona ihtiyaç olan sokaklarımız projeye dahil edilmeli ve projede bütünlük sağlanmalıdır.” H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası