• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BUZ PATENİNİN EFENDİSİ MENTEŞ’Lİ

BUZ PATENİNİN EFENDİSİ MENTEŞ’Lİ

İzmir Bornova'da 22 spor kulübü ve 342 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Senkronize Buz Pateni Şampiyonasında Menteş'li Zeynep Karaslan takımının aldığı birincilikle altın madalyanın sahibi oldu.
26-28 Ocak 2018 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Türkiye Senkronize Buz Pateni Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olan Çayyolu Gordion Senkronize takımı oyuncusu Çivrilli Zeynep Karaslan madalyasını aldı. Aslen Çivril Menteş Mahallesinden olan Karaslan, 9 yaşında altın madalyayla buluştu.
Mix age grubunda mücadele eden ve yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak buz pateni kursuna giden Karaslan, gelecek için de büyük umutlar vaat ediyor. Ankara da ikamet eden minik Zeynep'in bu başarısı ise ailesini ve Çivril'de bulunan akrabalarını oldukça gururlandırdı. Madalyaların takdim edilmesinin ardından konuşan anne Neşe Karaslan ise kızıyla çok büyük gurur duyduğunu ifade etti. Zeynep'i başından beri desteklediğini belirten anne Karaslan “Yaklaşık 3 senedir bu sporu yapıyor. Bizde elimizden gelen desteği kendisine veriyoruz. Zaman zaman okul iş kurslar derken Zeynep'te zorlanıyor, bizde zorlanıyoruz fakat burada kazanmış olduğu bu başarı çekilen tüm zorlukları bize unutturdu. Ben kızımı ve tüm takım arkadaşlarını tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.
Gordion Spor Kulübü olarak tüm altın madalyaları topladıklarını söyleyen antrenör Bükre Karabulut “Ankara'nın ve Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip olan kulübümüzün amacı çok sayı da gence en iyi eğitimi vererek onları yetiştirmek. Uzman kadro ile disiplinli şekilde çalışmalarımız meyvelerini verdi. Juvenile ve mixed age kategorilerinde 1. Novice kategorisinde ise 3. olduk.” Dedi. Özel Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası