• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU

HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU

Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından liseden mezun olan gençler için ücretsiz düzenlenen üniversitelere hazırlık kursları başladı.
Çivril’de, liseden mezun olan gençler için halk eğitim merkezi'nde ücretsiz düzenlenen üniversitelere hazırlık kursları büyük ilgi görüyor. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında düzenlenen kurslarda, 6 sınıfta 19 öğretmen 150 üniversite öğrencisi adayına ücretsiz ders veriyor. Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2016 yılında başlattığı üniversiteye hazırlık kurlarına katılan öğrencilerin büyük bir bölümünün geçen yıllarda çeşitli üniversitelere yerleşmesi, kurslara olan ilgiyi artırdı. Üniversiteye yerleşebilmek için sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında derslere katılan öğrenciler kurslardan memnun olduklarını ifade ederek kurs imkânı sağlayanlara da teşekkür etti.
Öğrencilerin katılım ve gayretinin memnuniyet verici olduğunu belirten Çivril Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğul özel dershanelerin kapanmasından sonra özellikle mezun öğrencilerin üniversiteye hazırlanabilecekleri kurs benzeri yerler kalmadığını belirterek, “Halk Eğitim Merkezimizde açtığımız kurslarımız üniversiteye hazırlık açısından öğrencilerimize büyük imkânlar sunuyor. Kurs veren 19 öğretmenimiz büyük özveriyle çalışıyor. Çivril’de mezun olan yaklaşık 300 öğrencinin 150’si hazırlık için kurslarımızı tercih ediyor. Sivaslı ve Karahallı’dan gelen öğrencilerimiz de var. Bizler öğrencilerin ilgisinden memnunuz. Bu memnuniyette bizim için gurur kaynağı” dedi.
Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen üniversite sınavlarına hazırlık kursunun ikinci dönem için kayıt dödneminin 7 Şubat 18 Şubata tarihleri arasında yapılacağını belirten Müdür Ramazan Eroğul hazırlık kurslarının Haziran ayına kadar devam edeceğini açıkladı.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası