• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü sinema günleri etkinliğine başladı. Her hafta Salı günleri düzenlenecek olan sinema günleri ilk defa bu hafta parti binasında 'Mor Yıllar' isimli filmin izlenmesi ile başladı.
CHP Çivril İlçe Örgütü Basın Yayından Sorumlu Parti Üyesi Aysun Yazıcı tarafından başlatılan etkinlik halka açık bir şekilde gerçekleştiriliyor. Parti binasında düzenlenen etkinliğin ilerleyen zamanlarda katılımın artmasıyla daha büyük bir salonda düzenleneceğini belirten Yazıcı “Her Salı düzenleyeceğimiz sinema günleri etkinliğimize tüm halkımız katılabilir. Bu haftaki etkinliğimiz ilk olduğundan dolayı duyurusunu küçük çapta yaptık. Parti binasında bulunan salonumuz yaklaşık 30 kişilik kapasiteye sahip. Bundan sonra ki haftalarda parti üyelerimiz ve yerel basın mensuplarımız aracılığıyla etkinliğimizi herkese duyurmaya çalışacağız. İlerleyen zamanlarda katılımın artması halinde etkinliğimizi daha büyük bir salonda gerçekleştireceğiz. Filmlerimiz daha çok eğitici ve öğretici tarzda olacak. Filmlerimizi sinemada olduğu gibi iki seans halinde izleyeceğiz ve film aralarında izleyicilerimize çay-kahve ikramlarında bulunacağız.”dedi.
Film günlerinin yanı sıra ayda bir kez kitap günleri düzenleyeceklerini de belirten Yazıcı “Şubat ayında düzenlemeye başlayacağımız kitap günleri ile ayda bir gün bir araya geleceğiz. Kitap içeriği hakkında tartışmalarımız ve karşılıklı bilgi alışverişlerimiz olacak. Yani amacımız sadece kitap okumak değil okuduğumuz kitaplar hakkında tartışabileceğimiz bir platform oluşturmak." dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası