• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

“MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

“MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

27 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de karşılaşan Yeşil Çivril Belediyespor ve Buldan Belediyesporlu futbolcular maç öncesi açmış oldukları pankartla Mehmetçiklerimizi unutmadıklarını gösterdiler. Takımların maç başlamadan önce karma şekilde dizilerek Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda mücadele eden tüm futbolcular adına açtıkları pankartta “Kalbimizle, duamızla tüm Mehmetçiğimizin yanındayız.” mesajı verildi.
Takımların teknik ekipleri ve yönetim de bulunan bazı yöneticiler de pankart açılma esnasında sahaya girerek askerlerimize olan desteklerini gösterdiler.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Çeşen’de pankart açıldığı esnada futbolcuların ortasına geçerek bu anlamlı mesajda yer aldı. Çeşen ve yönetimi daha sonra her iki takıma başarılar dileyerek karşılaşmayı izledi.
Verilen bu anlamlı mesajın ardından başlayan mücadele ise Yeşil Çivril Belediyespor’un 3-1’lik galibiyetiyle tamamlandı. Yeşil Çivril Belediyespor bu galibiyetin ardından Denizli Süper Amatör Ligde puanını 17 'e yükseltti. Kaynak: Genç Çivril Gazetesi


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası