• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÜNİVERSİTEDEN BİR KUPA DAHA

ÜNİVERSİTEDEN BİR KUPA DAHA

Pamukkale Üniversitesince her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen Pamukkale Üniversitesi Fakülteler arası futbol turnuvası bu sene de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Merkez Kampüste gerçekleştirildi.
Bu seneki turnuvaya şampiyonluk parolası ile giren Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu futbol takımı grup maçlarını başarıyla tamamlayıp gruptan çıkıp çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde geçen senenin finalisti Tıp Fakültesini 7-4 yendikten sonra Yarıfinalde Honaz MYO ile karşılaşan ve bu maçı da 8-4 kazanan Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu futbol takımı finale yükseldi.
Final müsabakasında Teknoloji Fakültesi ile karşılaşan temsilcimiz maça müthiş istekli başlayıp 10 dakika da 2-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla geçen temsilcimiz ikinci yarıya da aynı şekilde başladı. İlerleyen dakikalarda yağmurun başlamasıyla birlikte iki gol bulan rakip Teknoloji Fakültesi maçta eşitliği yakaladı. Hakemin kartlarını kullanmamaktaki ısrarı kaptanımız Ramazan Doğan Daşar'ın sakatlanmasına sebep oldu. İlerleyen dakikalarda Teknolojinin bulduğu golle maç 3-2 bitti. Turnuvada ikinci olan temsilcimiz kupalarına bir yenisini ekledi.
Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK' ün gençlerin spor ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirmeleri yönündeki olumlu yaklaşımı meyvelerini vermeye başladı. Çivril Belediyesi ve Maykon Otelin sponsor olduğu Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu geçen senede basketbol turnuvasında da ikinci olmuştu. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası