• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

EGEBİR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

EGEBİR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Başkan Hüseyin Reşit Öz Yeniden Başkanlığa Seçildi
İstanbul’da faaliyet gösteren 30 Egeli vakfı ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Egebir Egeliler Birliği Derneği’nin olağan genel kurulu 28.01.2018 tarih sabahı Merter’deki Karahallılar Vakfı merkezinde yapıldı.
Egeli vakıf ve dernek üyelerinin katıldığı genel kurul öncesi Karahallılar Vakfı’nın ev sahipliğinde bir kahvaltı tertiplendi.
Kahvaltı sırasında bir konuşma yapan Egebir başkanı H. Reşit Öz, “12 yıldan beri kahvaltılı ve geniş katılımlı olarak gerçekleştirdiğimiz, içerisinde Ege türkülerine ve folklor gösterilerine yer verdiğimiz genel kurullarımızı, bu yıl ülkemizin içinde bulunduğu savaş hali dolayısıyla sadece dernek ve vakıflarımızın başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla sade bir kahvaltı ile gerçekleştirdik.
Bu nedenle, bizlerin rahatı ve gelecekteki huzuru için ölüme cesurca korkmadan yürüyen kahraman Mehmetciğimize ve oradaki Türkmenlere, ÖSO güçlerine, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.” Dedi.
Başkan Hüseyin Reşit Öz'ün açılış konuşmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Muğlalı Mehmet Eskişar, divan üyeliklerine ise Uşaklı Ercan Özkır ile Çivrilli Kazım Yeşilyurt seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi. Daha sonra yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Hüseyin Reşit Öz'ün başkanlığındaki tek liste oy birliğiyle kabul edildi.
Seçimin ardından söz alan bazı vakıf ve dernek başkanları birer konuşma yaparak yeni dönem konusunda fikir ve tavsiyelerini aktardılar.
Egebir Yeni Yönetimi Şu Şekilde Oluştu
Başkan: H. Reşit Öz- Denizliler Vakfı
Yönetim Kurulu:
Bilir Rahmi Ekiz- Uşaklılar Vakfı
Mehmet Şahan- Ödemişliler Derneği
Mehmet Eskişar- Muğlalılar Derneği
İlker Gören- Muğlalılar Derneği
Aydın Çetin- Aydınlılar Vakfı
Erdoğan Cenginer- Çardaklılar Derneği
Kamil Ay- Afyonlular Derneği
Ramazan Eresen- Bergamalılar Derneği
Suat Benli- Şuhutlular Derneği
Şefika Keskin- İzmirliler Derneği
Bekir Sağsöz- Karahallılar Vakfı
İhsan Uysal- Denizliler Vakfı
Hüseyin Güngören- Çivrilliler Vakfı
Hüseyin Fehmi Yersel- Manisalılar Vakfı
Salih Özpaçacı- Kütahyalılar Derneği


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası