• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ALİ DUYAR GÜVEN TAZELEDİ

ALİ DUYAR GÜVEN TAZELEDİ

S.S. Çivril – Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
22 Ocak 2018 saat 11:00'-de kooperatif binasında gerçekleştirilen toplantı da Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol divan başkanlığı yaparken, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Gültekin Köse, birlik yönetim kurulu üyeleri Metin Cilbirci ve Necati Dayıoğlu da divan kurulunda yer aldı.
Toplantıya ayrıca Yeşilyuva Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Çetin Karadağ, Kızılcabölük Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Ramazan Yılmazlı, Serinhisar Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Asım Kocasarı, Güney Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Karbastı, Sivaslı Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Sabri Karakaya, Çivril Halkbankası'nı temsilen Ayşegül Demirci, Şengür Şengül ve ev sahipliğini yapan Çivril Gürpınar Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Duyar, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin yanı sıra kooperatif ortakları katıldı.
14 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda hizmet yılları değerlendirildi ve tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
Yapılan toplantıda 2021 yılına kadar 3 yıl görev yapacak olan 3 yıl için 3 asil , 3 yedek yönetim kurulu seçimi, 3 yıl için 2 asil, 2 yedek denetim kurulu seçimi ve 3 yıl için 2 asil , 2 yedek üye bölge birliği temsilcilerinin seçimi yapıldı.
Tek liste ile girilen seçimlerde mevcut Çivril Gürpınar Esnaf ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Duyar yeniden başkan oldu.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası