• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

KİMLİĞİNİ TAŞIMAYANA 259 TL CEZA

KİMLİĞİNİ TAŞIMAYANA 259 TL CEZA

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri sürücülere yönelik kontrol ve denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Son olarak Denizli-Uşak Karayolunda üzerinde bulunan Çivril Çevre Yolu Galericiler Sitesi Bölgesinde kontrollerini yapan ekipler sürücülerin ehliyet, ruhsat ve kimliklerini kontrol ettiler. Bazı araçlarda arama yapan ekipler, herhangi bir eksiği olan sürücülere yönelik para cezası kestiler.
Devam eden OHAL kapsamında ilçe sakinleri ile İlçeye girecek hariçten kişiler için kimlik belirleyici belge taşıma mecburiyeti getirilmişti. Bu mecburiyete uymayanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 259 TL. para cezası uygulanıyor.
Çevre yolu üzerinde yapılan trafik kontrollerinde sürücüye yönelik eksik evrakla ilgili işlem yapılırken araç içerisinde bulunan kimliği olmayan vatandaşlara da kişi başı 259 TL para cezası kesiliyor.
SÜRÜCÜLER UYARILIYOR
Üzerinde ki geçişler kapandığı için zorluk yaşanan çevre yolunda, trafik işaret ve levhalarına uyulması gerektiğini belirten ekipler “Yolu sıklıkla kullanan vatandaşlarımızın özellikle yoğun olan saatlerde daha dikkatli olmaları konusunda kendilerine gereken uyarılarımızı yaptık. Amacımız uzun zamandır kaza olmayan bu yolda, denetimlerimizi yaparak sürücülerimizin daha dikkatli olmasını sağlamak. Sürücülerimiz dikkatli olduğu ve araçlarında herhangi bir sorun olmadığı sürece meydana gelebilecek kazaları hep beraber minimuma indirebiliriz. Yan yollardan girişler az olduğu için, yan yolların ana yola bağlantı noktalarında zaman zaman trafik yoğunlaşıyor. Sürücülerimizden trafiğin yoğun olduğu noktalarda daha sabırlı ve dikkatli olmasını, kazalara sebep verebilecek ani hareketlerden kaçınmalarını istiyoruz.”dediler.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası