• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

TOMOGRAFİ ÇEKTİRMEK İÇİN İLÇE DIŞINA GİDİLMEYECEK

TOMOGRAFİ ÇEKTİRMEK İÇİN İLÇE DIŞINA GİDİLMEYECEK

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çivril Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan ile Çivril Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti, sağlık çalışanlar ile görüşen Sağlık müdürü Berna Öztürk, Çivril Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulundu.
“Çivril Tomografi Cihazına Kavuşuyor”
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Çivril DH’de Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tomografi cihazının kurulacağı yeri inceledi. Çivril Devlet Hastanesinin bölge hastanesi olarak yapıldığına dikkat çeken Berna Öztürk ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Çivril’de geçtiğimiz yıl Kamu Hastaneleri Birliği döneminde, Hastanemizi 105 yataklı modern yeni binasına taşımıştık. Böylece bölgede yaşayan vatandaşlarımız modern binada son teknolojik tıbbi cihazlarla sağlık hizmetlerinden faydalanmaya başladılar. Yeni bir müjde daha vermek isterim ki; Çivril çok yakında tomografisine de kavuşacak, çok yakında cihazımızın kurulumu yapılacak. Yine hastanemize yeni alınan röntgen cihazının montajı yapılıyor, 1-2 gün içinde o da hizmete girecek” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası