• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BİR KADIN HAREKETİ

BİR KADIN HAREKETİ

İyi Parti Çivril İlçe Başkanlığında yönetim kurulunun belirlenmesinden sonra yönetim kurulunda yer alan kadınlar tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlediler.
Parti binasında düzenledikleri toplantıda evlerinde yaptıkları yiyecekleri de beraberlerinde getiren bayanlar birbirlerini tanımak ve kaynaşmak amacı ile bir araya geldiklerini belirttiler.
Toplantıya katılan İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu yapmış olduğu konuşmasında “Değerli Çivrilli bayanlarımız bilindiği gibi İYİ Parti vatanseverlerin hareketi olduğu kadar, bir kadın hareketi olarak doğmuş ve ülkemizin dört bir yanında kadınlarımızın yoğun desteğini almaktadır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bu konuya çok önem vermekte ve teşkilatlarda kadınların aktif görev alması hususunda büyük önem göstermektedir.
Bizde partimizin teşkilatlanmasında bu konuya özen göstermekteyiz. Bu bağlamda Denizlimizin gözbebeği ilçelerinden Çivril'de kadınlarımızın gücünün Türk siyasetinde yeni bir nefes olacağından hiç şüphemiz bulunmamaktadır.
Şehrimize ve Çivril'imize hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım.” Dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası