• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

ÖZEN BAŞKAN OLDU

ÖZEN BAŞKAN OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çivril İlçe Başkanlığı istişare toplantısı düzenledi. MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi tarafından bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıya MHP Çivril İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ve yönetim kurulunun aileleri katıldı.
Toplantıya katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Çiftçi şunları söyledi; “Toplantıya başlamadan önce şunu söylemek isterim ki işini gücünü bırakarak buraya kadar gelen siz fedakar dostlarıma ve yol arkadaşlarıma sonsuz minnet ve saygılarımı sunuyorum. Burada toplanmamızın amacı liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi ülkemizin bekası için gelişen olayları istişare etmektir.
Şu an yapılan açıklamalara baktığımızda bir erken seçim görünmüyor fakat bizlerin her an seçim olacak şekilde hazır olmamız gerekiyor. Bu vesile ile teşkilatımızın eksikliklerini gidererek her zaman hazır bir teşkilat olmamız gerekiyor.
Bu nedenle teşkilatımızın kadın kolları başkanı Şaziye Çörekçi hanımefendinin sağlık sorunları nedeniyle bu görevi daha genç ve dinamik bayanlara bırakmak isteği sonucu yeni kadın kolları başkanımızı seçmek durumundayız.”dedi.
Başkan tarafından sorulan “İçimizde bu görevi yapmak isteyen arkadaşımız var mı?” sorusu üzerine Aycan Sel Özen bu kutsal göreve talip olduğunu belirti. Daha sonra tek adayın gönüllü olarak girdiği seçimde yapılan oylama ile MHP Çivril İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Aycan Sel Özen seçildi.
Kadın Kolları Başkanı yapmış olduğu ilk açıklamasında “Beni bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Görevime ve sizlere layık olmak için gece gündüz demeden var gücümle çalışacağım.” dedi ve çay bahçesinde bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Ardından çayların içildiği ve uzun uzun sohbetlerin edildiği toplantı müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası