• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

ÇİVRİL'DE YILIN İLK BEBEKLERİ

ÇİVRİL'DE YILIN İLK BEBEKLERİ

2018 yılına kimi sevdikleri ile birlikte evinde girdi kimi eğlence mekanlarında kimi de sokaklarda eğlenerek girdi. Kimi sevinçle karşıladı yeni yılı kimi hüzünle. Kimi hediye aldı sevdiklerine kimi hediye aldı sevdiklerinden. Ama dünyanın en güzel hediyesini Çivril'de iki anne aldı. Kimileri 2018 yılını karşılama hazırlığındayken onlar dünyaya gelecek bebeklerini karşılamanın heyecanı içindeydi.
Çivril'de dünyaya gözlerini açan yılın ilk bebekleri Çetin Bebek ile Göner Bebek oldu. Çivril Devlet Hastanesi Ebe Hemşire Cemile Eltan'ın doğumunu gerçekleştirdiği Kıralan mahallesinden Çetin ailesi hane nüfuslarını bir sayı artırarak yeni yıla girmiş oldu.
Yılın diğer ilk bebeği ise Çivril merkezde yaşayan Göner ailesinin oldu. Sezaryenle dünyaya gelen Göner bebek anne ve babasına verilmiş en büyük hediyeydi. Duygularını ifade edecek kelime bulmakta zorlanan anne Fatma Göner; "Bebeğimi kucağıma almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu duyguyu kelimelerle ifade etmek çok zor. Rabbim yeni yılda güzel bir bebek nasip etti. Herkese böyle mutluluk yaşatmayı nasip etsin. Yeni yılın en güzel hediyesini aldık ve oğlumuzun ismini Aras Ateş koyduk. Çok mutluyuz." Dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası