• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

HASTANE AYDINLANDI

HASTANE AYDINLANDI

Çivril Devlet Hastanesi'nde başhekimlik görevine gelen Ebru Aydınlık, göreve geldikten sonra hastanenin Çivril halkına daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalara başladı. Aydınlık'ın yanı sıra hastanede müdürlük görevine Sadık Demirci, müdür yardımcılığı görevine Tayfun Atalay ve başhemşirelik görevine de Yeşim Çakır geldi.
17 yıllık hekim olan Aydınlık çeşitli yerlerde görev yaptıktan sonra Çivril'e geldi ve 6 yıldır Çivril Devlet Hastanesinde dahiliye doktoru olarak görevine devam etmekteydi. 2017 yılı Aralık ayında başhekimlik görevine gelen Aydınlık, yoğun çalışma temposuna rağmen hastalarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Aslen Denizlili olan Aydınlık 6 yıldır Çivril'de olduğundan dolayı Çivril'i çok sevdiğini ve artık burasının memleketi olduğunu ifade ediyor. Başarılı bir doktor olan Aydınlık gerek hastaları tarafından, gerek hastane personeli tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahip.
Tek amaçlarının daha kaliteli ve verimli hizmet vermek olduklarını söyleyen Aydınlık, “Hastanede bazı kadrolarda açıklarımız var. En kısa zamanda bunları da kapatıp hem teknik donanımımızla, hem de uzman kadromuzla Çivril Halkına daha iyi hizmet vereceğiz. Aynı zamanda sadece Çivril değil etrafta bulunan ilçelerden de tedavi olmaya gelen vatandaşlarımız var. Bugün Karahallı'dan, Dinar'dan, Sivaslı'dan hastalarımız geliyor bizde onları en iyi şekilde karşılıyor ve gelen hastalarımızın her türlü şikayetleriyle ilgileniyoruz." Dedi.
Kardiyoloji doktoru ve fizik tedavi uzmanının haftada bir gün geldiğini söyleyen Aydınlık, buraları da sürekli hale getireceklerini hastaların başka illere gitmesine gerek kalmadan Çivril'de tedavilerini gerçekleştirebileceklerini ifade etti.
Kuralsız hiçbir şey yapmadıklarını, kendisinin de gündelik hayatında kurallara uyduğunu ve bu yüzden hastanenin de kurallara uygun bir şekilde dört dörtlük hizmet vereceğini belirten Aydınlık, yeni yapılan hastane binasıyla hastalara her türlü tedavi imkanını sağlayıp, sağlık alanında Çivril'de çok şeyler başaracaklarını ifade etti. H: O.SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası