• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR

Çivril’de hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından harekete geçen Ak Parti Çivril Gençlik Kolları teşkilatı sokak hayvanları için doğaya ekmek ve yem bıraktı.
Kötü hava şartlarının ardından harekete geçen AK Parti Çivril İlçe Gençlik Kolları hayvan barınağının olduğu alan ile yerleşim alanları dışında kalan alanlara yem ve ekmek bıraktı.
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Lütfi Yılmaz'ın talimatıyla çalışmaya başlayan il gençlik kolları üyeleri, teşkilat başkanı Can Güllübaş ile Çivril'in yüksek kesimlerinde sokak hayvanlarına ekmek ve kemik dağıttı. Çivril Hayvan barınağı çevresinde dağıtılan kemik ve ekmekler, soğuk havalarda hayvanların hayatta kalması için çok önem taşıyor.
“Soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmayalım”
Çivril Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Lütfi Yılmaz, “Soğuk günden güne etkisini göstermeye başladı. Bu soğuk ve yağışlı zamanlarda sokak hayvanlarını unutmamalıyız. İlçe gençlik kolları olarak hayvan barınağının olduğu alanında sokak hayvanları için kemik ve ekmek dağıtımı yaptık. Bizler sıcak evlerimizde otururken sokak hayvanları soğukla ve açlıkla mücadele ediyor. Sokak hayvanlarını unutmayalım” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası