• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

MANAV ve DEMİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNLERİ

MANAV ve DEMİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNLERİ

İş, siyaset ve spor camiası bu düğünde bir araya geldi.
Çivril’li iş adamları Hüseyin Manav’ın kızı Hatice ve Vehbi Demir’in oğlu Yunus Bahadır’ın düğünü siyaset, iş ve spor camiasını bir araya getirdi.
Haydan Solmaz Düğün Salonunda gerçekleşen düğününde nikâhı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken genç çiftin şahitliklerini Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı yaptı.
İş, spor ve siyaset camiasından birçok ismin katıldığı düğünde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, genç çiftin nikâhını kıyarken “İki genç kardeşimizin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan ve nikâhı kıymaktan dolayı da çok mutluyum. Sevdiğim iki dostumun çocuklarının nikâhının olması, benim için ayrı bir mutluluk” dedi. Osman Zolan, nikâh esnasında yaptığı esprilerle hem genç çiftin heyecanını aldı hem de salondakilere tebessüm ettirdi.
Soğuk havaya rağmen salonu dolduran davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak olurken Vehbi Demir ve Hüseyin Manav davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası