• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÖZEL ŞAHAN MASAL DİYARI ANAOKULU AÇILDI

ÖZEL ŞAHAN MASAL DİYARI ANAOKULU AÇILDI

Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu ilçemizin hizmetine açıldı. Çocuklar için okul öncesi eğitimde kalitenin ve güvenin adresi olduklarını ifade eden Okul Kurucusu Öğretmen Halil Sertan ŞAHAN Çivril’de yeni bir soluk olduklarını ifade ederek, “Okulumuz bünyesinde çocuklarımız sosyal hayata ve ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Çocuklarımızın gelişim düzeylerini göz önünde bulundurularak duygusal, bilişsel, sosyal, psikomotor (fiziksel) ve dil gelişim alanlarının etkin öğrenme ile desteklenmesi gerekmektedir. Ayrıca kaliteden ödün vermeden ve hep iyiyi arayan çok özel bir kurum olduğumuzu ifade etmek isterim.
Okul bünyesinde branş öğretmenleri ile hizmet verdiklerini ve branş öğretmenlerinin eğitime olan katkısının altını çizen Şahan, “4 yıllık okul öncesi öğretmenliği mezunu ve branş öğretmenleriyle ana dil etkinliği, yabancı dil (İngilizce), zeka oyunları, fen ve doğa etkinlikleri, drama, satranç eğitimi, pedagog desteği, mental aritmetik, değerler eğitimi gibi eğitim hizmetleri ile çocuklarımızı hayata en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz” dedi.
Çocuk eğitiminde en önemli noktanın özgüven ve yaratıcılığın desteklenmesi olduğunu ifade eden Şahan, “Bu yüzden okulumuzda ‘çocuk merkezli eğitim’ sisteminin uygulanacağını belirtmek isterim. Okul öncesine verilen emek, mutlu yarınlar demektir açılışa özel avantajlı kayıtların başladığını, okulumuz hakkında bilgi almak ve bizi daha yakından tanımak için siz değerli velilerimizi okulumuza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası