• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

NİKADOS KAYAK SEZONUNA BAŞLIYOR

NİKADOS KAYAK SEZONUNA BAŞLIYOR

İlimizde 3 yıldır kayak ve snowboard branşlarında faaliyetler yürüten ve tek aktif kayak kulübü olan Nikados, yeni sezon toplantısını bu sezon Nikfer'de faaliyete geçirdiği kendi mağazasında yaptı. Sporcu ve aileleriyle toplanan kulüp yeni sezon çalışma programını da açıkladı.
Alp Disiplini ve Snowboard branşlarında lisanslı kulüp çalışması yürüten ve elit kayakçılar yetiştiren aktif spor kulübü olan Nikados, bu yılda da yeni sporcu kayıtları alıyor. 2001 ve 2013 doğumlu arası öğrencilere yönelik Kayak ve snowboard sporcuları yetiştirecek olan kulübe kayıtlar başlamış bulunuyor. Ayrıca kulüp günlük, haftalık ve sömestre tatilleri için de kayıtlı çalışma yapıp herkese kayak öğretiyor.
DENİZLİ'NİN İLK VE AKTİF KIŞ SPORLARI KULÜBÜ
Bu sezon Türkiye Kayak şampiyonalarına da kulüp bazında katılacak olan Nikados, yeni lisanslı sporcuları yetiştirmek amacıyla farklı bir projeye imza atıyor. Bu yıl daha çok sporcuyla çalışma yapmayı hedefleyen Nikados, 3 yıldır çalıştığı kayak antrenörü Turhan Fikret Erdoğan'la kayak eğitimleri veriyor.
NİKFER'DE DENİZLİ’NİN İLK KIŞ SPORLARI MAĞAZASI AÇILDI
Nikfer Bozdağ kayak merkeziyle Ege Bölgesi nezdinde ilgi odağı olan Denizli hızla bu alanda gelişiyor. Bölgede aktif çalışma yürüten Nikados, kulüp çalışmalarına destek olabilmek için kendi imkanlarını seferber ederek kendi kış sporları satış ve kiralama merkezini de oluşturdu.
Bu güne dek destek bulamayan ve dördüncü yılında oldukça maliyetli olan kış sporları alanında kendi kendini idame ettirebilmek için oluşturulan projeyle açılan mağazada her türlü malzeme, teçhizat ve kayaksnowboard satış ve kiralama hizmeti de verilecek.
Nikferli tütün ailelerinin çocuklarıyla geçtiğimiz yıl Bursa'da yapılan yarışmalarda Snowboard branşında 7.lik, Alp Disiplini kızlarda da 8.lik dereceleri alınmış ve Denizli'nin adını ilk kez bir kış sporları organizasyonlarında resmi olarak duyurmuştu.
Kulüp başkanı Hakan Keysan konuyla ilgili şunları söyledi; “Şimdi yeni yapılanmayla kulüp hedefinde kulüp ve okullar arası yapılacak yarışmalarda Türkiye şampiyonalarında ilk üç dereceye girmek olacaktır. Yeni sezon için de bu sporu yapmak isteyen 2001 ve 2013 doğumlu arası öğrencilere yönelik ön kayıtları alıyoruz. Ayrıca spor yapmak isteyen herkese yeni mağazamızla satış ve kiralama hizmeti de vereceğiz.” Dedi.
KAYIT-İLETİŞİM İÇİN: 0 543 611 98 98 ve 0 535 079 36 49 nolu telefonlar aranabilir.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası