• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HAYIRSEVER İŞADAMI VEFAT ETTİ

HAYIRSEVER İŞADAMI VEFAT ETTİ

Çivril iş dünyasının sevilen ismi Yahya Çavdaroğlu hayatını kaybetti.
Çivril iş dünyasının saygın isimlerinden Yahya Çavdaroğlu, uzun süredir tedavi gördüğü Pamukkale Hastanesinde geçen Salı günü sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yaklaşık 10 yıldır kanser tedavisi gören Çavdaroğlu'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Çavdaroğlu’nun cenazesi Yeni Cami de kılınan namazın ardından Çivril İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
YAHYA ÇAVDAROĞLU KİMDİR?
1930 yılında Çivril'de 5 çocuklu Çavdaroğlu ailesinin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Yahya Çavdaroğlu 87 yaşında dünyaya gözlerini yumdu.
Halil, Aysel ve Ayfer isminde 3 çocuğu olan Çavdaroğlu'nun toplamda 6 tanede torunu var.
Çivril'in sevilen esnaflarından olan Çavdaroğlu çeşitli sektörlerde esnaflık yaparak ilçemizin tanınmış ve önemli simalarından biri olmayı başarmıştı. Çavdaroğlu, ayakkabı tamirciliği ile başladığı iş yaşamına Çavdaroğlu gazozları, kamyon alım satımı ve akaryakıt istasyonları gibi çok çeşitli sektörlerle devam etti.
Siyasetin içinde de yerini alan Çavdaroğlu CHP İlçe Başkanlığının yanı sıra Çivrililer Eğitim Vakfı (ÇEVAK) Çivril şubesinde aktif görevlerde bulunmuş hayırsever bir iş adamıydı. Haber Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası