• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar42.851043.0227
Euro50.258150.4595

“Kurumları Yıpratmaya Yönelik İmalara Sessiz Kalmayız”

02/01/2026

“Kurumları Yıpratmaya Yönelik İmalara Sessiz Kalmayız”

    AK Parti Çivril İlçe Başkanı Özkan Avcı, son dönemde ilçe ve bazı kamu kurumlarını hedef alacak şekilde kaleme alınan köşe yazılarına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Avcı, eleştiriye açık olduklarını ancak iftira, ima ve itibar zedelemeye yönelik söylemlere asla müsamaha göstermeyeceklerini vurguladı.

    Devletin temel kurumlarının üstü kapalı ifadelerle hedef alındığını belirten Avcı, Kaymakamlıktan Emniyete, Jandarmadan Millî Eğitime kadar birçok kurumun zan altında bırakılmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Bu yaklaşımın, gece gündüz demeden görev yapan kamu çalışanlarının emeğini yok saymak anlamına geldiğini kaydeden Avcı, “Bunun adı eleştiri değil, açıkça kurumları yıpratma ve toplumda güvensizlik oluşturma çabasıdır” dedi.

    “Sahada yapılan hizmetleri görmezden gelerek masa başından ahkâm kesmek kimseye bir şey kazandırmaz” diyen Avcı, eleştirinin bilgiye dayanması gerektiğini belirterek, kurumları hedef alarak siyaset yapılmasının sorumsuzluk olduğunu dile getirdi.

    “Bu İlçede Laf Değil, Hizmet Üretildi”

    AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı olarak tartışma değil, icraat ürettiklerinin altını çizen Avcı, kamuoyunca bilinmesine rağmen bilinçli şekilde görmezden gelinen hizmetleri şöyle sıraladı:

    Basınçlı sulama projesi Bakanlık tarafından onaylandı.

    Adliye Sarayı yapımı için onay alındı.

    Aile Sağlığı Merkezi projeleri hayata geçirildi.

    Karayahşiler ve Çıtak mahallelerindeki okulların yıkılıp yeniden yapılması kararlaştırıldı.

    TOKİ konut projeleri uygulama aşamasına geçti.

    Dinar karayolu çalışmalarının hızlandırılması için süreç başlatıldı.

    Kamu kurumlarındaki memur eksiklikleri giderildi.

    Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilçeye kazandırıldı.

    Uzun yıllardır eksikliği hissedilen Kardiyoloji doktoru görevlendirildi.

    Bu çalışmaların polemik konusu değil, somut ve kalıcı hizmetler olduğuna dikkat çeken Avcı, “Yanlış bilgi, çarpıtma ve ucuz polemiklerle bu gerçeklerin üzeri örtülemez” ifadelerini kullandı.

    Geçmişte yapılan hizmetlere sahip çıkma yarışına girmediklerini özellikle vurgulayan Avcı, “Biz başkaları gibi geçmişin levhasını söküp ‘biz yaptık’ demiyoruz. Bizim anlayışımızda hizmet; sahada çalışarak, emek vererek ve milletin derdine dokunarak yapılır. Bizim işimiz kavga değil, hizmet üretmektir” dedi.

    2026 Mesajı: “Dedikodu Değil, Sorumluluk Taşıyoruz”

    Açıklamasının sonunda 2026 yılına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Avcı, yeni yılın Çivril’de birlik, huzur ve dayanışmayı güçlendirmesini temenni etti. Avcı, “Biz dedikodu üretenlerden değil; sorumluluk alan, hizmet eden ve üreten bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bundan rahatsız olanlar varsa, bu bizim değil, onların problemidir” sözleriyle mesajını tamamladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası