• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Kervansaray öğrenci yurdu öğrenciler için kermes düzenledi

       Köy İçme Suları Birliği ile Kütüphane arasındaki Çamlık alanda kurulan standlarda gözleme, bazlama gibi hamur işleri ile hurç, pike, nevresim, bebek takımları, yatak örtüleri, havlular, yazmalar, çeyiz, çocuk giyimi, tatlılar, yöresel yemekler, yaş pastalar ve börekler satışa sunuldu.

                Kermesin açılışına Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Çivril Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ak Parti İl Başkanı, kasaba belediye başkanları, köy muhtarları ile Çivrilli İşadamları, Çivril AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ateş ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                Yurt sorumlusu Mehmet Acar, törende yaptığı konuşmada, kermese katılan ve düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti “Yaklaşık 30 yıldır Çivril'e ve Çivrillilere hizmet veren yurtta kalan fakir öğrenciler yararına düzenlediğimiz kermese vatandaşlarımızın ilgisi büyük. Çivril'de birçok hayır kuruluşu aktif olarak çalışıyor. Bu da Çivrillilerin hayır ve hasenatı sevdiğini, okuyana, ilim öğrenene sahip çıktığını gösteriyor. İnsanların hayırlı işler yapması veya vesile olunması için elimizden geleni yapmaya çalışıyor. Bu anlamda bize destek veren, sahip çıkan başta Çivril Belediye başkanı İbrahim Hakkı Aslan olmak üzere tüm hemşehrilerimize minnettarız” dedi. Tören de konuşma yapan Belediye Başkanı Hakkı Aslan’da öğrenciler yararına düzenlenen bu tür etkinliklere sahip çıkmaya çalıştıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da konuşmasında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek amacıyla yapılan bu tür faaliyetlerin yapılmasının güzel olduğunu vurgulayarak “devletimiz elinden geldiği kadar her yere okul ve yurt açıyor. Eğitim almak isteyen her bireyine bu imkânı sunuyor. Ama bazı bölgelerde devletimizde yetişemediği oluyor işte bu durumlarda eğitim kurumları ve vakıflar devreye girerek maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin elinden tutarak okumalarına ve eğitim görmelerine yardımcı oluyor. Bu tür yerlerin daha çok öğrenciye el uzatması temennisiyle hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

                Dualarla başlayan kermesin açılış kurdelesini Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Ak Parti İl Başkanı ile birlikte kestiler.

                Kermeste satışa sunulan ürünlerden elde edilecek gelirin fakir öğrenciler yararına harcanacağı ifade edildi.

  
1291 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası