• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
ÇİVRİL 19 MAYISINA GÖNÜLDEN KATILDI

GÖNÜLLÜ VATANDAŞLARIN TAŞIDIĞI 300 METRE BAYRAK ÇİVRİL SOKAKLARINA SIĞMADI

ÇİVRİL 2013 ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI. SABAH RESMİ TÖRENLERDEN SONRA ÖĞLEDEN SONRA YAPILAN BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ İLE STADYUM ETKİNLİKLERİ ÇİVRİL’DE BÜYÜK BİR COŞKU YAŞATTI. 10 GÜN SÜREN ZAFER VE GENÇLİK FUTBOL TURNUVASINI ÇİVRİL İMAM HATİP LİSESİ KAZANDI.
Çivril 19 Mayıs kutlamalarını yapılan futbol ve voleybol turnuvalarıyla çok önceden başlattı. Kurumlar arası Voleybol turnuvası ve Liseler arası 1. Gençlik ve Zafer futbol turnuvası çok çekişmeli maçlara sahne olmuştu. Hafta içinde de Profesör Doktor Kemal ARI tarafından verilen “19 Mayıs ve Atatürk” konulu konferans ilçede bir hareketlilik yaratmıştı.
19 Mayıs 2013 Pazar günü sabah başlayan kutlama törenlerinden sonra öğleden sonra halkın belediye önünde toplanarak stadyuma kadar yaptığı bayrak yürüyüşü güne damga vurdu. Çok sayıda Çivrilli genç 300 metre uzunluğundaki bayrak yürüyüşüyle Çivril sokaklarını al bayrakla doldurdu. Stadyuma kadar yürüyen bayrak kortejine çok sayıda vatandaş katıldı. Çivril Atatürkçü Düşünce Derneği gençlerinin organize ettiği “Bayrağına Sahip Çık” yürüyüşünden sonra stadyumda Gençliğe Hitabe ve gençliğin cevabı metinleri okundu.
ATLETİZM YARIŞMALARI VE FUTBOL FİNALİ HEYECAN YARATTI
ETKİNLİK ÇİVRİL BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ VE ŞEVKİYE ÖZEL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ FOLKLÖR GÖSTERİLERİYLE DEVAM ETTİ. YAPILAN YARIŞMALAR DA BÜYÜK HEYECAN YARATTI.
Halk Oyunları gösterilerinden sonra stadyumda çeşitli yarışmalar yapıldı. En yavaş giden bisiklet yarışmasını Kemal Özdemir kazandı. İkinci Cihan Özben, üçüncü ise Muharrem Deveci oldu. 1500 metre koşusunu Muhammet Acar göğüslerken ikinci Servet Kaplan, üçüncü Mustafa Özadam oldu. 4x100 metre yarışları da büyük bir çekişmeyle tamamlandı. Anadolu Öğretmen Lisesi takımı birinci olurken Çivril Lisesi ikinci, Emine Özcan Anadolu Lisesi üçüncü ve Kızılcasöğüt Ortaokulu dördüncü oldu.
100 metre yarışları da çok çekişmeliydi. 100 metre büyüklerde Emre Kaya birinci, Salih Aydın ikinci, Ahmet İlal üçüncü olurken küçüklerde de İsmail Başpınar birinci, Tolga Canevel ikinci ve Mehmet Çelik üçüncü oldu.
Halat çekme yarışında ise müsabakaya katılan gençler müsabakanın başlamasıyla ipi kopardılar. İki takımın da çok güçlü olduğunu ifade eden müsabaka komitesi iki takımı da birinci ilan etti. Ancak birincilik kupası yazı tura atışı ile sahibini buldu.
Yapılan yarışmalarla oldukça eğlenceli bir gün yaşanırken ödül töreni de çok renkli geçti. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve ASKF Başkan Yardımcısı Vehbi Demir’in sporculara verdiği kupa, madalya ve ödül töreniyle etkinlik tamamlanırken Çivril Belediyesi de halka yemek ikram etti.
1.GENÇLİK VE ZAFER TURNUVASI ŞAMPİYONU İMAM HATİP LİSESİ
İMAM HATİP LİSESİ İLE EMİNE ÖZCAN ANADOLU LİSESİ ARASINDAKİ KARŞILAŞMA DA FİNALE YAKIŞIR NİTELİKTEYDİ. PENALTI ATIŞLARINA GİDEN KARŞILAŞMAYI İMAM HATİP KAZANDI.
10 gün süren ve oldukça çekişmeli olan turnuva karşılaşmaları da 19 Mayıs finaliyle noktalandı. 2-0 geriden gelip maçı beraberliğe taşıyan ve penaltı atışlarında uzun süre eşitlik bozulmayan maçta İmam Hatip Lisesi karşılaşmayı kazanırken kupasını ve ödülünü Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’dan aldı. İkinci olan Emine Özcan Anadolu Lisesi de kupasını Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’dan aldı. ASKF Başkan Yardımcısı Vehbi Demir’de törene katılırken sporculara ödül takdim etti.
Denizli’nin en büyük ilçesi Çivril’de çok renkli ve gençlerin yoğun bir katılımıyla gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, hafızalardan silinmeyecek şekilde gerçekleşti.

  
1114 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası