• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergilerini görücüye çıkardı.

                Pazartesi günü açılan ilk sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

                Sergiye Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Çelik, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdalesini Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan kestiler.

                Tüm sergileri teker teker dolaşan Çivril Belediye Başkanı, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden hazırlanan eserlerle ilgili bilgi aldı. Huzurevi sakinlerinin yaptığı eserlerden iki tanesini alarak onların ekonomisine katkıda bulunan Başkan Aslan “hazırlanan ürünlerin hepsi birbirinden güzel. Öncelikle bu kursların açılmasına öncülük eden Halk Eğitim Merkezi yetkililerini kutluyor ve bu çalışmaları yapan kursiyerleri tebrik ediyorum” dedi.

ELMA FESTİVALİNDE STANDINIZ HAZIR

                Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan el emeği göz nuru hazırlanan bu eserlerden gelir elde edilmesi için festivalde Halk Eğitim Merkesi adına bir stand ayrılacağını ve bu standtta isteyenlerin ürünlerini pazarlayabileceklerini belirtti.

                SEN KALK PROTOKOL OTURSUN

                Sergiyi ziyaret eden vatandaşlara Çivril Belediyesi sponsorluğunda Halk Eğitim Merkezi tarafından yemek ikram edildi. İkramlar sırasında protokol üyelerinin rahat oturabilmesi için vatandaşları yerinden kaldıran Halk Eğitim Merkezi Müdürü vatandaşların sinirlenmesine ve sergi alanını terk etmesine sebep oldu. Yerinden kaldırılan vatandaş dakikalarca beni neden yerimden kaldırıyorsunuz, bu okul sizin kendi malınız değil, herkesin okulu, şeklinde bağırarak protestosunu dile getirdi.

  
995 kez okundu

Yorumlar

o adam     22/05/2013 16:42

o adam kim ki müdür mü?
Misafir -

Saat
Site Haritası