• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
KOÇAK KÖYÜNDE İLKLER YAŞANIYOR

                İlçemize bağlı Koçak Köyü’nde geçtiğimiz günlerde halı saha ihalesi yapıldı ve bu ihale 79.5 bin liraya  İstanbul’dan bir firmada kaldı. Firma yer düzeltmesi yapıldıktan sonra halı sahanın yapımına hemen başlayacak.

                Koçak Köyü Muhtarı Mustafa Karaaslan, Halısahanın yapımında Koçak Köyü’nde yetişen ve halen danıştayda üye Mahmut Doğan’ın büyük katkıları olduğunu belirterek, “Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ın ihale aşamasına gelinceye kadar ki gayreti ve emeği takdire değerdir, bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

                Muhtar Karaaslan “Ayrıca Koçak Köyünde tamamen muhtarlığın gayreti ile köyün tüm giriş ve çıkışlarını kapsayan  7 kamera ile korunan ve gözetilen mobesa kamera sistemi kurulmuştur, artık köyümüzde cereyan eden olumsuzluklar kameralar tarafından gözlenecek, böylelikle daha huzurlu bir köy haline geleceğiz dedi.

                Bunların yanında köyün güzelleşmesi için hizmetlerin devam ettiğini belirten Karaaslan “Mini parkın yapımı, meydan düzenlemesi, Atatürk Büstünün meydana yerleşmesi dikkat çeken hizmetlerdendir, köyümüzün daha güzel, daha yaşanır bir yerleşim yeri olması için çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde

  
1170 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası