• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
yalan söylentiyi düzeltelim

                “Çivril’e meyve suyu fabrikası açılacak ancak Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan yer tahsisinde gerekli özeni göstermeyip, bu nedenle fabrika Dinara yapılıyor” şeklindeki spekülasyonlara Başkan Aslan’dan  cevap geldi. Başkan Aslan’ın açıklaması şöyle;

                “Birileri oturup bir yalan uydurmuş. Bu yalanı ciddi zannedip, “ya böyle mi oldu” diye soranlar oluyor. Belediye santralını arayıp “Neden böyle oldu” diyenler oluyor.

                Neymiş; “Dinar’da bir meyve suyu fabrikası yapılıyormuş. Meyve suyu fabrikasını önce Çivril’e yapmak istemişlerde, fakat Belediye Başkanı Hakkı ASLAN onlara yer vermemiş, ilgi göstermemiş, bu nedenle de o kişiler gidip Dinar’a yapıyorlarmış.”

                Yazının başlığı yalan söylenti ama aslında KUYRUKLU YALAN dense daha doğru olacak.

                Lafı uzatmadan net olarak cevaplayalım:

                1-Son dört yıl içerisinde Belediye Başkanı Hakkı ASLAN’a HİÇBİR KİMSE, HİÇBİR ŞEKİLDE yazılı veya sözlü olarak “biz Çivril’e fabrika, tesis yapacağız” gibi BİR MÜRACAATTA BULUNMAMIŞTIR.

                2-Çivril’de iş alanı yaratacak bir tesis kurmak için düşünen ve bize başvuran olursa, imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak yardımcı oluruz, yardımcı olmaya da hazırız.

                3-Uşak ve Afyon kalkınmada öncelikli yöreler kabul edildiği için yatırımcıların Denizli hudutları içinde değil de Uşak ve Afyon’da yatırımı tercih ettikleri de bir gerçektir. Ancak bu sorunun çözüm mercii başka yerlerdedir.

                4-Dinar’da kurulan bir fabrika varsa bile bilgimiz dışındadır.

                5-1995-1996’larda yine Çivril Belediye Başkanı iken PENGUEN’in Çivril’de kurulması için en az yirmi kez Bursa’ya gittiğimi o günlerde bu konuyla ilgilenenler bilirler.

                Bu tür basit söylemleri ve yalanları uyduranlar siyaset yaptıklarını mı zannediyorlar? Temennim bu söylentiyi çıkaranların açıkça ve adlarını vererek bunu söyleyebilmeleridir. Yarasa gibi saklanıp “guguk” demenin insani ve ahlaki olmadığını söylemek istiyorum.

                Sevgili Hemşehrilerim, ben ÇİVRİL’e hizmet için kırk (40) yılımı verdim. Ömrüm oldukça da Çivril’i çağdaş bir şehir yapmaya ve bu uğurda ÇALIŞAN HERKESLE EL ELE VERMEYE KARARLIYIM.

                Hemşehrilerime sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

                İBRAHİM HAKKI ASLAN

                Çivril Belediye Başkanı

  
1352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası