• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

                Ak Parti Çivril İlçe başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete Ak Parti ilçe başkanı Ümit Çelik, İl Genel meclis üyeleri Sezai Boran, Ahmet Ateş, Irgıllı Belediye Başkanı Salim Altuntaşoğlu, Özdemirci Belediye Başkanı Ramazan Bayram ile çok sayıda vatandaş ve Çivrilli işadamları katıldı.

                Partililere ve davetlilere meclisin çalışmaları hakkında ve gündemdeki konular hususunda bilgiler veren Yüksel, milletvekillerinin hafta sonlarını memleketlerinde geçirmeye gayret ettiklerini belirterek, “haftanın üç günü Ankara'da dört günü ise buradayız. Denizlimizi Başkent’te temsili noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız, bizlere inanan ve güvenen Denizli ve Çivril halkının haklarını hükümetimiz nezdinde almanın yollarını beraberce, birlikte yapmak” dedi.

                Milletvekili Yüksel toplantının açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’nin Ak Partiye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak; “Vatandaşlarımız ortaya konulan hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu ve yaşamı ne kadar kolaylaştırdığını çok iyi görüyor. AK Parti’ye güven ve destek giderek artıyor. Yapılacak çok iş, proje ve yatırım var. Bakın geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

                Hastane’nin Bölge için Öneminin Farkındayız

                Sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel “her hafta sonunu mutlaka Denizli’de geçirmeye gayret gösteriyoruz. bu kapsam da Çivril’e de gelip hizmetleri, yatımları ve ihtiyaçlar ile eksikleri yerinde görmeye çalışıyoruz” dedi. Çivril Teşkilatı ile iyi bir uyum içinde çalıştıklarını belirten Yüksel “Çivril ilçe başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Teşkilatımız ve il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızdan gelen her talep ve isteği anında karşılamak için çalışıyoruz” dedi. son dönemlerde Çivril Devlet Hastanesi konusunda bütün Ak Parti Denizli Milletvekillerinin seferber olduğunun altını çizen Yüksel “Çivril bizim için önemli bir merkez. Hastane de Çivril ve bölgesi için önemli bir eksiklikti. Tüm imkânlarımızı kullanarak Çivril’imize yeni ve donanımlı bir hastane kazandırmak için çalıştık” dedi.

                Bürokrasinin önüne geçemiyoruz

                2010 yılından beri Çivril İlçe teşkilatı, Çivril kaymakamı ve Tüm AK Parti Denizli Milletvekilleri olarak Hastane için çalıştıklarını belirten Yüksel “2010 yılında gelen hastane taleplerini hemen işleme koyduk ve çalışmalar başladık. Projeleri yapılmasına ve ödeneği çıkmasına rağmen yer konusundan dolayı 3 yıldır sıkıntı yaşıyoruz. Maalesef bir noktadan sonra Bürokrasiyi aşamıyorsunuz. Hastane için yer hazır, para hazır, proje hazır ama iki bürokrat imza atmadığı için aylarca hatta yıllarca bekleyebiliyorsunuz. Çivril’de yaşadığımız sorun bu. Ama şimdi bütün bu sorunları aştık en kısa zamanda inşaatımız başlıyor” dedi. Ak parti olarak hizmet aşkı içinde olduklarını belirten Yüksel “hizmet ederken karşımıza çıkan bütün engelleri aşmaya kararlıyız. Bu muhalefet de olsa bürokraside olsa aşmaya ve hizmet üretmeye kararlıyız. İş üretmede ve hizmet yapmada bürokraside muhalefette de destek olanı başımızın üstünde taşırız” dedi.

                Hastanenin doktor açığını kapattık

                Geçen hafta içersinde Ak Parti İlçe başkanı Ümit Çelik ve Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven’in kendisini ziyaret ederek hastane de uzman doktor açığı olduğunu ilettiklerini belirterek “geçen hafta içersinde teşkilat başkanımız Ümit bey ve Başhekimimiz Gürcan bey bizleri ziyaret ederek Hastane de Uzman doktor açığı olduğunu söylediler. Gerekli girişimlerde bulunarak Çivril’imize 8 uzman doktor ile bir pratisyen hekim atanması için karar aldırdık. Çivril gibi bir ilçede Uzman doktor konusunda açık olmamalı. Çivril bölgeye hitap eden bir ilçe” dedi.

                Çivril’in bütün yolları yapılacak

                Çivril’in bağlantı yolları konusunda da uzun yıllardır mücadele ettiğini de ifade eden Yüksel “Çivril yıllardır çevre yolu konusunda da ihmal edilmiş bir bölge. Ak Parti İktidarı ile birlikte başlayan karayolu ağı’na Denizli Çivril Uşak da dâhil oldu fakat yüklenici firmanın kendi içinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı çevre yolu beklediğimizden biraz yavaş ilerliyor” dedi. Geçen aylarda Karayolları Bölge Müdürlüğünden yetkilileri Çivril’e getirdiklerini ve Çivril’in yapılması gereken bütün yollarını göstererek fizibilite hazırlattıklarını belirten Yüksel “geçen ay içersinde Ulaştırma Bakanlığımızla görüşerek karayollarından yetkili kişileri Çivril’e getirerek yol konusundaki tüm eksikleri yerinde gösterdik. En kısa zamanda yol çalışmaları başlayacak. Çivril hem Denizli hem Uşak hem de Dinar bağlantı yolları tamamlanacak” dedi.

                Çiftçilerimizin Faiz Borçları silindi

                TBMM’de görüşülen kanun tasarısının 53. Maddesine eklenen madde ile muaccel durumda bulunan Kooperatif üyelerinin borçlarının yeniden yapılandırıldığını da açıklayan Milletvekili Yüksel, yüzde 9 olan cezalı faiz oranının yüzde 3’e çekilerek Türkiye geneli yaklaşık 11. 272.144 TL olan çiftçi faiz borcunun silindiğini söyledi

                Çivril’de bu kanun ile faiz borçlarından kurtulan üç kooperatif olduğunu belirten Yüksel “ çıkan yasa ile kooperatif üyesi birçok çiftimiz rahat bir nefes aldı. Emirhisar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de bu yasadan faydalanan bir kurum, bu kooperatifimizin üyeleri de faiz borçlarının silinmesiyle ekonomik olarak rahatladılar. Bu tür kooperatifler aslında kendi ayakları üzerinde durmalı ve ekonomik kazanç elde etmeliler. Geçen yıllarda yaşanan kuraklık nedeniyle mali sıkıntı yaşayan bu kurumlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ama üyeler ve çiftçiler ile idareciler kooperatiflere sahip çıkmalılar” dedi.

                Açılımla Birileri Kaybeder ama Türkiye Kazanır

                Demokratik açılımla ilgili de bilgilerde veren Mehmet Yüksel, demokratik açılımın iç barışı güçlendirici bir faktör olacağını savundu. Yüksel, "Bizim amacımız toplumun devletiyle barışık olması, toplumun sorunlarının demokratik yollarla çözüme kavuşturulmasını sağlamak" dedi. Mehmet Yüksel, Güneydoğu'da yaşanmış bir olaydan örnek vererek şunları söyledi “Doğu ve güneydoğu illerinde vazife yapan memur kardeşlerimiz bir zamanlar izinlerini aynı döneme denk getirip memleketlerine gelebilmek için toplanıp otobüs tutuyorlar ve 30–35 kişi olduktan sonra ancak yola çıkabiliyorlardı. Aynı ülkenin vatandaşları ülke içinde güvenli bir bölgeye gelinceye kadar hayatlarından emin olamıyorlardı. Artık bu tür komikliklere ve acılara son verilmeli. Biz güçlü bir devlet, güçlü bir milletiz, bizi kimse bölemez, daha güçlü, milletiyle kaynaşmış, daha demokratik bir ülke olmalıyız. Açılımdan birileri kaybeder ama ülkemiz kazançlı çıkar. Cumhuriyeti hep birlikte kurduk ve bu topraklar üzerinde iki Bin yıldır birlikte yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

  
1132 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası