• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
DAHA TEMİZ BİR ÇİVRİL İÇİN EL ELE

                Çivril Belediyesi daha temiz bir Çivril için tüm Çivril’li vatandaşlara çöp kovası dağıtıyor.

                Toplam 5000 adet dağıtılacak olan çöp kovaları ilçedeki her binaya bir adet verilecek.

                Saçtan yapılmış olan kapaklı çöp kovasını ücretsiz olarak halka dağıttıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, “Çevremizin ve şehrimizin daha temiz olması yönünde katkılarınızdan ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Bundan böyle sizlerin daha temiz Çivril için çabalarınıza destek olmak üzere belediyemiz tarafından saçtan yapılmış kapaklı çöp kovasını bedelsiz olarak veriyoruz” dedi.

                Bu uygulamadan çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar “Çivril belediyesi çöp toplama işinde bir devrim yaparak, ilçedeki çöp konteynırları kaldırdı. Böylelikle büyük bir görüntü ve çevre kirliğini bitirdi” dediler. Modern toplumlarda çöplerin ağzı açık şekilde sağlığı tehdit edecek vaziyette sokak ortasında tutulmadığını belirten vatandaşlar “çöp poşetleri ile toplanan çöplerde herkes çöp kamyonunun geçeceği saati bildiği için çöpünü o saatte kapının önüne koyuyor. Dolayısıyla önceden çöpten dolayı olan kötü koku, kötü görüntü sinek ve haşere ortadan kalkmış oldu. Belediyenin dağıttığı kapaklı çöp kovalarıyla şehrimiz bina önlerindeki poşet çöp görüntülerinden de kurtulmuş olacak.” şeklinde konuştular.

                Belediye poşetle çöp toplama döneminde bazı kesimler tarafından her ne kadar eleştirilse de çöp toplama saatlerini takip eden bilinçli vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.

                Şimdi ise Çivril Belediyesi ücretsiz çöp kovası dağıtarak büyük bir yeniliğe daha imza atıyor.

                Belediyeden yapılan açıklamaya göre çöp toplama günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba Cuma, Pazar olarak belirlenirken çöpler Saat 17.00’den sonra toplanacak.

  
965 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası