• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi DERYA isimli dergilerini çıkarttı.

                Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi 2013 yılında DERYA ismini verdikleri dergiyi okuyucuları ile buluşturdu. Üçüncü sayılarına ulaşan liseli gençler Türk Edebiyatı Dersi Öğretmeni Nurgül TUĞRUL önderliğinde bu dergiyi çıkarttılar.

                Nurgül Öğretmen Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi olarak her yıl gelenekselleştirmeye çalıştıkları bu yıl ki dergiyi DERYA adıyla okuyucularına sunmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, “bu dergiyi hazırlarken Kültür  Edebiyat Kulübü başta olmak üzere Okulumuz 11 A-B sınıfının bütün öğrencileri titiz bir çalışma gösterdi. Aktüel konular başta olmak üzere bir çok konu üzerinde çalışıldı ve imkanlar dahilinde bu dergiyi bastırdı. Bizlere bu çalışmalarımızda ve daha önceki çalışmalarımızda maddi ve manevi yardımını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Hakkı Aslan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özcan’a ve Okul Müdürümüz Sayın Ömer Falak’a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” şeklinde düşüncelerini belirtti.

                Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi bundan önce;  2010 yılının Haziran ayında İLK ADIM, 2011 yılının Mart ayında SINIF ismiyle dergi çıkartmışlardı.

                Derginin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerden Hatice Cirit, “bizden önce dergi çıkaran abi ve ablalarımızın başlattıklarını biz devam ettiriyoruz. Ben bu derginin hazırlanmasında başta Nurgül Öğretmenim olmak üzere Merve Şule Kıvrak, Necla Şen, Sema Aydın, Neşe Çallı, Hanife Ergün, Ümmühan Yıldırım, Gülhan Eren, Hatice Gül Binay Bal, Ebru Çakmak, Zarife Akan, Canan Demir, Selahattin Tuğrul, Burhan Ozan, Şevket Emre Zeybek, Kamil Mayuk, İsmail Yılmaz’ı tebrik eder, desteklerini esirgemeyen büyüklerime arkadaşlarım adına teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

  
1847 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası