• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Tüyap Fuarına Çivril’den Büyük İlgi

                Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odasının önderliğinde TÜYAP Kapı, Pencere Cam fuarına katılan Çivrilli esnaflar fuardan memnun ayrıldı.

 Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Arslan “esnafımızdan talep geldiği sürece, bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

                13-16 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Kapı, Pencere Cam fuarına katılan 43 Çivrilli esnaf fuarın çok verimli geçtiğini ifade ederek “ yeni ürünler yeni teknolojiler tanıma fırsatımız oldu” dediler.

                Esnaf Odası Başkanı Ramazan Arslan bu tür gezilerin esnafın bilgilendirilmesi amacı ile yapıldığını belirterek “esnafımızın gelişen teknolojiyi daha yakından takip edebilmesi ve sektördeki Pazar payını arttırması için bu tür gezi ve fuarlar gerekli. Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak bu tür gezilere esnaflarımızdan talep oldukça her zaman esnafımızın yanında olacağız” dedi.

“İstanbul’a imzamızı attık”

                Fuara katılan Ufuk Aydınlıoğlu, fuardan iyi izlenimlerle ayrıldıklarını belirterek, “ Esnaf Odamız bizleri fuara götürdü. Odamıza teşekkür ederiz. Çivril’de bu işi yapan bu işte lider konumda olan bütün esnaf arkadaşlarla İstanbul’a gittik, orada şehri gezdikten sonra fuara katıldık. Fuarda bizim yaptığımız işlerden farklı işleri yapanlar gördük. Bizim için fuar önemliydi. Daha önce telefonla iletişim kurmakta zorlandığımız firmalar burada bizimle yakından ilgilenerek bilgi verdiler. Bütün arkadaşlarımıza bayilik teklifleri yapıldı. Çivril olarak Fuara İstanbul’a adımızı yazdırdık İmzamızı attık” dedi. Çivril’de cam balkon,cam kapı yapan ilk firma olduklarını belirten Aydınlıoğlu “yarım asırdır camcılık yaptığımız işyerimizde 2013 yılından itibaren Cam balkon ve cam kapı da yapmaya başladık. Firma olarak Çivril’i yeniliklerle ve teknoloji ile buluşturmaya devam edeceğiz. Yeni girdiğimiz cam balkon, cam kapı ve alüminyum doğrama işinde fuarda yaptığımız bağlantılar ile kusursuz hizmeti vereceğiz” dedi. Fuardan iyi izlenimlerle ayrıldığını belirten Serdar Cam sahibi Serdar Bülbül’de “Fuar gelişim ve yenilikleri görme adına çok verimli geçti. Katılımcı bütün arkadaşlar fuardan istediği faydayı aldı. Bir sonraki fuara gitmeyi de arzuluyoruz.”dedi.

  
1219 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası