• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
SAĞLIK ŞEHİTLERİNE MEVLÜT

                Çivril Devlet Hastanesi çalışanları ile 112 personeli geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden ambulans şoförü Hüseyin Akyaka için mevlit okuttular.      

                Geçen yıl Çivril’den Denizli’ye hasta götürürken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 112 Ambulans şoförü Hüseyin Akyaka’yı unutmayan mesai arkadaşları Cumhuriyet Meydanında arkadaşları için yemek dağıtıp mevlit okuttular. Çivril Cumhuriyet Meydanındaki Belediye otoparkında gerçekleştirilen mevlit yemeğine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Çivril Müftüsü Himmet Metin, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş ile siyasi parti temsilcileri ile hastane çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                Geçen yıl Çivril’den Denizli’ye hasta götürürken karşıdan gelen araç ile kaza yaparak hayatını kaybeden Hüseyin Akyaka için okutulan mevlit’de eşi ve çocukları da hazır bulundu. Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven’in yakından ilgilendiği aile üyeleri düzenlenen yemek için Gürcan Güven ve ekibine teşekkür ettiklerini belirtirlerken Hüseyin Akyaka’nın kızı babası için böyle bir program düzenlendiği için gururlu olduğunu söyledi. Yemeğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten aile bireyleri program esnasında duygulu anlar yaşadılar.

                Onikide başlayan yemek ve mevlit yaklaşık üç saat sürerken beş bin kişiye pilav, tavuk, ayran ve helva ikramı yapıldığı ayrıntılar içerisinde yer aldı.

  
997 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası