• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Haydi Çivril’li Sergide senin de bir fotoğrafın bulunsun

                Çivril Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Kültür Sanat Tarih Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu, Çivril Belediyesi işbirliği ile fotoğraf sergisi açmayı planlıyor. “Çivril Benim Hayat Pınarım” adıyla düzenlenecek fotoğraf sergisinde amaç ilçemizin bilinmeyen yönlerini herkese tanıtmak.

                Fotoğraf sergisinde benim de fotoğrafım olsun diyen vatandaşlar ellerinde bulunan Çivril temalı fotoğraflarını dijital ortamda veya çerçevelenmiş vaziyette Çivril Belediyesi Basın  Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, Gençlik Meclisi üyelerine veya Kültür Sanat Tarih Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu üyelerine sergi bittikten sonra iade edilmek koşulu ile teslim etmesi gerekmektedir.

                Gelen fotoğraflar arasından yapılacak seçimle katılımcılar belirlenecektir. Seçimler Gençlik Meclisi Başkanı ve bir üye, Kültür-Sanat-Tarih-Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu Başkanı ve bir üye, Çivril Belediyesi BasınHalkla İlişkiler Müdürlüğü’nden oluşan komisyon tarafından belirlenecektir. Sergi 23 Nisan 2013 günü Çivril Kent Konseyi Kültür Merkezi’nde açılacaktır.

  
955 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası