• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
SAĞLIK MESLEK LİSESİ İÇİN KAMEROĞLU’NDAN BAKANLARA MEKTUP

                Çivril Sağlık Meslek Lisesine yeniden kavuşuyor.

                Kadir Kameroğlu’nun gişimleri ve önderliği sayesinde Çivril’e kazandırlılan sağlık meslek lisesi o dönemin Sağlık Bakanı Dr. Yıldırım Aktuna tarafından kapatılmıştı.

                Kadir Kameroğlu geçtiğimiz aylarda Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlarına gönderiği mektupla durumu bildirip, Sağlık Meslek Lisesinin Çivril’e yeniden kazandırılması için adım attı.

                Bakanlıklardan gelen olumlu cevap tüm Çivril Halkı’nın yüzünü güldürdü. İşte o mektup;

                “Memleketime hizmetlerimin en yücesi ve değerlisi olanı ve ülkeme binlerce hemşire ve ebe yetiştiren ÇİVRİL KADİR KAMEROĞLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ idi.

                Devlet hastanesinin bitişinde bulunan okul halen nedenini bir türlü bilemediğim nedenlerle zamanın Sağlık Bakanı Dr. Yıldırım Aktuna döneminde kapatılmıştır.

                Önünü göremeyen bu zihniyet tarafından bizler adeta cezalandırılmıştık. Şimdi ise değerli sağlık bakanımın ulusal basın ve televizyonlardaki beyanlarından öğrendim ki, Türkiye’de 50 bin hemşire açığı olduğunu ifade ediyorlardı.

                Sayın bakanlarım: bu üretken okulun Çivril’de tekrar açılması, benim ulusuma sunduğum hizmet anlayışımı hızlandırarak teşvik edecektir. Saygılarımla. Kadir Kameroğlu.

  
1610 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası