• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
TEB ÇİVRİL ŞUBESİ AÇILDI

                Türkiye’deki şube ağını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Türk Ekonomi Bankası (TEB), Çivril Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdi

                TEB Çivril Şubesi’nin açılışına Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile TEB Bölge Müdürü Birol Kaya, Çivril TEB Şube Müdürü Koray Karaköse ve banka çalışanları ile Çivrilli işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

                Açılış ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren TEB Çivril Şube Müdürü Koray Karaköse “ekonomisi büyük ölçüde tarıma dayanan Çivril ilçemiz günden güne gelişerek büyümektedir. Biz de Türk Ekonomi Bankası olarak açtığımız şubemiz ile Çivril’in bu gelişimine, sektörde fark yaratan finansal ve finansal olmayan ürün ve hizmetlerimiz ile destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Karaköse sohbet esnasında Denizlide TEB olarak beş şube ile hizmet verdiklerini belirterek ilçe olarak ilk şubelerini Çivril’e açtıklarını söyledi. Karaköse “Çivril’e hizmet için geldik. İlçemize faydalı olacağımızı umuyorum. Ülkemizin bankacılık dalında yükselen değeri Türkiye Ekonomi Bankası olarak Çivrillilere hizmet ve yeniliklerimizi sunmak için buradayız. Çivrilli vatandaşlarımızın da desteğiyle iyi işler yapacağımızı umuyorum. Bunun için elimizden gelen bütün çalışma ve gayreti mesai arkadaşlarımla beraber göstereceğiz” dedi.

                Türkiye Ekonomi Bankası Çivril Şubesinin de açılmasıyla Çivril’de hizmet veren banka şube sayısı dokuz’a yükseldi.

                Çiftçilere yönelik harman kart ve sunduğu tarım kredileri ile bir çok bölgede önemli projeler ve yatırımlar sağlayan TEB, esnafa yönelik nakit ve gayri nakit kredilerle bireysel bankacılık ve işletme bankacılığında da hizmet verecek.

  
1753 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası