• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Çivril Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üniversite öğrencileri ile Pamukkale’yi gezdi.

                Kurulduğu günden beri Çivrilde yaşayan ve eğitim gören gençler ile ilgili olarak düzenlediği programlarla dikkat çeken Çivril Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile Pamuk-kale gezisinde bir araya geldi.

                Hafta sonu yapılan ve 30 öğrencinin katıldığı gezide öğrencilere Denizli ve Çivril’i tanıtmayı hedeflediklerini belirten Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Şahan “dışardan Denizli ve Çivril’e eğitim almaya gelmiş arkadaşlara Çivril’i ve Denizli’yi tanıtmak amacıyla hafta sonu kültürel bir gezi düzenledik” dedi.

 Gezinin beklediklerinden daha çok ilgi gördüğünü belirten Şahan “Çivril’de eğitim gören üniversiteli arkadaşlarımız böyle bir programı bekliyorlarmış. Bizde konsey olarak onlarla iletişime geçerek neler yapabileceğimizi konuşarak böyle bir çalışma yaptık” dedi.

                Yeraltındaki Pamukkale olarak bilinen Kaklık Mağarasından başlayan gezide katılımcıları Pamukkale travertenlerini ve antik havuz ile kral mezarlarının olduğu Nekropol’ü gezdirdiklerini belirten Ali Şahan “dışardan gelen ve Denizli’yi bilmeyen arkadaşlar için çok verimli bir gezi oldu. Yaklaşık 3 saat boyunca Pamukkale ve antik kenti gezdik elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık” dedi. Gezinin son bölümünde katılımcılara Denizli şehir merkezini gezdirdiklerini belirten Şahan “gezinin son bölümünde arkadaşları Denizli kent merkezini göstermeye çalıştık. Daha sonra da serbest zamanda arkadaşların sinema ile günün yorgunluğunu atmalarını sağladık” dedi.

                Kent konseyi olarak önümüzdeki dönemlerde, farklı konularda değişik projeleri olduğunu belirten Şahan “geziler ile başladığımız çalışma takviminde gelecek haftalarda çok daha değişik çalışmalar yapacağız. Üniversitemiz ile sürekli irtibat halinde olarak üniversiteli arkadaşlarla Çivril ve Üniversite için çalışmalar yapacak ve kentin sorunlarına çözüm arayacağız.

  
988 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası