• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLANIYOR

Çivril Kadın Meclisi, 9 Mart 2013 Cumartesi günü Ziraat Odası Düğün Salonunda saat 13.00’te yapılacak konser, şiir dinletisi ve kokteyle tüm Çivrilli kadınlarımızı etkinliğe davet etti.

                8 mart dünya emekçi kadınlar gününü her yıl çeşitli etkinliklerle kutlayan Çivril Kadın Meclisi, bu yıl da bir etkinlik düzenliyor. Anadolu Öğretmen Lisesi Halk Oyunları ekibi ve Pınar Gülmez  ve Hüseyin Yıldız’ın da bir konser vereceği etkinlik Ziraat Odası salonunda yapılacak.

                Çivril Kadın Meclisi başkanı Nuran Şafak, ilçemizde yaşayan tüm kadınlarımızı etkinliğe bekliyoruz derken kadının toplumsal yaşam içerisinde daha etkin olarak katılmasını sağlamak için Çivril Kent Konseyi olarak da çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz dedi.

                Kadına yönelik şiddeti de değinen Nuran Şafak, kadınların birey olarak özgürce toplumda yer alması ve şiddetten tamamen arınması için herkese önemli sorumluluklar düşüyor dedi.

                Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN da dünya emekçi kadınlar gününü kutlarken herkesin sevgi ve barış ortamı içerisinde yan yana gelmesi temennisinde bulundu. Kadın ve erkeğin ülkemizi birlikte güzelleştireceği ve üretimde birlikte çalışacağı bir Türkiye arzuluyorum diyen başkan ASLAN yapılacak etkinliğe tüm Çivrilli kadınlarımızı davet etti.

                9 Mart Cumartesi günü Ziraat Odası düğün salonunda yapılacak olan konser ve etkinlik saat 13.00’te başlayacaktır.

  
1287 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası