• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
BU HAFTA İLÇE DERBİSİ YEŞİLYAKA STADINDA

                Yeşil Çivril Belediyespor ve Şahinspor bu haftasonu Pazar günü Yeşilyaka sahasında karşı karşıya geliyor. Süper lig temsilcilerimizin kardeşlik havasında bir maç yapması beklenirken gözler bu sahada olacak. Bu yıl kümede kalma mücadelesi veren iki takımımızda son hazırlıklarını yaptı.

                Şahinsporda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken devre arasında Uşaklı sporcuları göndererek takımı gençleştiren Çivrilspor da da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Başkan İbrahim Hakkı ASLAN’ın da takip ettiği ve geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Toptancı Hal İlbadısporu başarılı bir oyunla geçen yeşil beyazlı takımda onbire kazandırılan gençler ve yedeklerin tamamen genç takımlardan oluşturulması dikkat çekti.

                Özellikle 1996 doğumlu Tarık Ergut’un cezası tamamlandıktan sonra Mahir ile on birde yer bulması ve Tarık’ın iki golle müsabakanın yıldızı olması ve yedekten 16 yaşındaki gençlerin oyuna girmesi Çivrilspordaki değişimin göstergesiydi. Şahinspor ie deplasmanda yine düşmeme mücadelesi veren Dokuzkavaklar karşısında yenilgi alırken bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Pazar günü yapılacak maçta her iki takımımızın da centilmence müsabakayı tamamlamalarını bekliyoruz.

  
1065 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası