• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
MİLLİ EĞİTİMDEN SEMİNER

                İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Başarı İzleme ve Değerlendirme Projesi kapsamında Gazi Üniversitesi Dr. G. Gülnaz Gültekin'in katılımı ile kişisel gelişim semineri düzenledi.

                Başarı İzleme ve Değerlendirme Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği seminer ve konferanslar hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda 2526 Şubat 2013 tarihlerinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. G. Gülnaz Gültekin 8. ve 12. sınıf öğrencileri için "Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma ve Motivasyon", İlçemiz Öğretmenleri için "Yürekten Öğretmenlik", Öğrenci velileri ve halkımız için de " Yürekten Anne-Baba" semineri verdi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖZCAN öğrenci velilerine yaptığı konuşmada halkın yoğun katılımından memnuniyet duyduğunu, bu tür çalışmaların ancak yereldeki insanların ilgi ve isteklerinin devamı ile sürdürülebileceğinin altını çizerek ilçemiz öğretmen, öğrenci ve velileri için konferans ve seminerlerin artarak devam edeceğini belirtti. Seminere Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer BULUT da katıldı.

  
1217 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası