• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Çivril’deki vergisini düzenli verenler ödüllendirildi

                İlçemizde ödedikleri vergiler ile Kurumlar ve Gelir Vergisi dallarında düzenli vergi vererek dereceye giren mükelleflere düzenlenen ödül töreni ile plaket takdim edildi. Törene katılan Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürü Muharrem Dörtkol, son yıllarda yapılan düzenlemelerin mükelleflere rahatlık getirdiğini belirtirken, verginin toplumun çağdaşlık düzeyini ortaya koyan bir unsur olduğunu aktardı.     

                Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ödül töreni düzenlendi. 26 Şubat 2013 günü Çivril Vergi Dairesinde düzenlenen törene; Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürü Muharrem Dörtkol, Çivril Vergi Dairesi müdür vekili Hızır Özkan ile ödül almaya hak kazanan mükellefler ile vergi dairesi çalışanları katıldı.

                Vergi dairesi çalışanları ile vergi mükelleflerinin  tanışmalarının ardından başlayan Törenin açılış konuşmasını Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürü Muharrem Dörtkol yaptı. Dörtkol  konuşmasında verginin devletin ve toplumun en sağlam finans kaynağı olduğunu belirterek adil ve eşit vergi toplanmasının öncelikli görevleri olduğunu aktardı.

                Dörtkol, “ilçemizde yapmış olduğumuz bu törene katılanları tek tek tebrik ediyorum. Bizim içinde bir ilk olacak. İlçemiz için memleketimiz için yapılan bütün yatırımlar ödüllendirilmelidir. Bizde iş adamlarımızın yapmış oldukları desteği ödüllendirmek istedik” dedi.

                Törende gayrimenkul sermaye iradı dalında Süleyman Evci ve Şener Şeylan’a.

                Kurum kazancında Yüksel Tanrıkulu ve Ali Kandemir’e.

                Ticari kazançta Murat Çetin, Akif Boran ve Mehmet Kale’ye.

                Serbest kazançta Özgür Ayvaz’a nostalji görünümlü radyo hediye edildi.

  
1751 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası