• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
BAŞKAN ASLAN; “YAPTIĞIM AÇIKLAMALAR YANLIŞ ANLAŞILMAMALI”

                Her hafta basın temsilcileri ile bir araya gelerek siyasi gündem değerlendirmesi yapan ve gazetecilerle Çivril’i gündemini değerlendiren Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, bu hafta basın ile buluşmasını hafta sonu yaparak bir değişikliğe imza attı. Gazetecileri bu hafta Çivril Kent Konseyi Kültür Merkezinde kabul eden başkan gündeme dair konular hakkında değerlendirmelerde bulunurken hafta içi Denizli’de katıldığı televizyon programları hakkında da bilgiler verdi.

                Yaptığım açıklamalar yanlış anlaşıldı

                Geçen hafta Çivril’de yaptığı açıklamalardan sonra bazı odaklarca yanlış anlaşıldığını belirten başkan Aslan “adaylığımı açıklamam parti adabına yakışmaz lafı kimseyi rencide etmek için kullanmadım. Sadece Çivril’de bir yıl öncesinden başkan adaylığının açıklanmasının doğru olmadığını ifade etmek istedim. Tabi bu süreç Denizli’de farklı olabilir” dedi. Adaylık konusunda kimsenin fikrine yadırgayamayacağını belirten Aslan “aday olmak isteyen istediği zaman açıklar. Her yerin kendine göre bir durumu vardır. Aday açıklanmasında kimi yerde altı ay, kimi yerde bir yıl öncesi olması gerekebilir” dedi.

                Bu dönemde dikkatli olmak gerekir

                Yaptığı açıklamalarda yanlışlık olmadığının altını çizen Hakkı Aslan seçim sürecine girilen bu günlerde yapılan açıklamalarda gazeteci arkadaşların bazı kelimeleri ve vurguları ön plana çıkartarak kullanması doğaldır. Bu gazeteciliğin pazarlama kısmıdır. Bana adaylığım ile ilgili olarak sürekli sorular soruluyor Denizli’de katıldığım televizyon programlarında da defalarca soruldu. Yaptığım açıklamalarda kullandığım bazı kelimeler seçilerek manşetlere taşınıyor. Tabi bunlarda art niyet aramaya gerek yok. Bu dönemde herkes daha dikkatli olursa yanlış anlaşılmaların önüne de geçilmiş olur” dedi.

  
853 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası