• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAF VE GÖRSEL TASARIM TOPLULUĞU ÇİVRİLİ GÖRÜNTÜLEDİ.

Çivril’in tanıtımı için yapılan ortak proje çalışmasından sonra Denizli, Çivril ve değişik illerde çeşitli fotoğraf sergileri de yapılacak. Proje, Üniversite ile Çivril Kent Konseyi Kültür, Sanat, Tarih, Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu arasında gerçekleştiriliyor.

                ÇİVRİL KENT KONSEYİ KÜLTÜR SANAT VE TANITIM ÇALIŞMA GRUBU İLE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAF VE GÖRSEL TASARIM TOPLULUĞU ÇİVRİL BELGESELİ VE TANITIMI İÇİN PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ. ÇİVRİL’İN DOĞAL VE TURİSTİK BÖLGELERİNİN FOTOĞRAF VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ÇEKİLEREK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPILACAK OLAN SERGİDE SUNUMA AÇILACAK.

                Üniversiteli fotoğrafçıların katıldığı ve ilçemizin doğal, kültürel ve sosyal güzelliklerinin konu edildiği gezi başarıyla gerçekleşti. Çivril Kent Konseyi Kültür, Sanat, Tarıh, Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu Başkanı ve fotoğraf sanatçısı Tayyar KARABULUT rehberliğinde yapılan gezi Işıklı Gölü Kapılar bölgesinden başladı ve Irgıllı, Gümüşsu ve Beydilli bölgelerini kapsadı.

                Foto gezide çekilen fotoğraf ve videolar mart ve nisan ayında yapılacak sergiyle serilenecek. Çivril’in doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı sergilerin kapsamı il dışı ve festival süreçlerini de içine alacak. Çivril Kent Konseyi bu tür sosyal ve kültürel organizasyonlarla ilçemizin tanıtılmasında aktif bir görev yüklenmiş durumda ve bu yönde çalışmalarını sürdürecek.

  
1288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası