• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Çivril’de hayırseverlerin eğitime verdikleri destek hızla devam ediyor.

  Çivril Kıralan Beldesinde Hayırseverler Hüseyin Altaş ve Mustafa Altaş “Altaş İlkokulu”nu yaptıracak. Okulun protokolü Vali Abdülkadir Demir ve hayırseverler arasında düzenlenen törenle imzalandı.

                Valilik Makamında düzenlenen protokol törenine, Vali Abdülkadir Demir, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Hayırsever Mustafa Altaş, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu katıldı.

                Törende konuşan Vali Abdülkadir Demir, Denizli dışında yaşayan hayırseverlerin kendi topraklarını unutmadıklarının önemine değinerek, “Çivril İlçemizin Kıralan Beldesinde daha önce dernek tarafından başlatılan 12 derslikli okulumuzun kalan kısmını yapmak üzere şehrimizin yetiştirdiği değerli bilim adamlarından Hüseyin Altaş ve kardeşi Mustafa Altaş Bey okulumuzu tamamlamaya karar vermişler. Bizlerde bundan büyük mutluluk duyduk. Bu bizim için çok önemli. Şehrimizin yetiştirdiği önemli bilim adamları, bürokratlar, işadamları kendi kentini düşünüyor. Bu bizim için çok anlamlı. İlimizdeki son on yıldaki yatırımların üçte ikisini hayırseverlerimiz yapmış. Bu Türkiye’de kolay ulaşılabilecek bir oran değil. Bu maddi değerin çok ötesinde. Hayırseverlerimizin kendi şehrine sahip çıkması bizim için çok daha anlamlı. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

                Kıralan Beldesinde yaptırılacak olan Altaş İlkokulu, 12 derslik olacak. Bodrum + zemin + 1 kattan oluşacak okul 700 bin TL’ye mal olacak.

  
983 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası