• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Çivril’de, sömestr tatili ile birlikte yaklaşık 12 bin öğrenci karne sevinci yaşarken, ÇEVAK Anaokulu'ndaki öğrenciler de karnelerini aileleri ile birlikte aldılar.

ÇEVAK Anaokulunda eğitim gören ana sınıfı öğrencileri ilk karnelerini veren öğretmenleri ile  hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler karne törenini izlemeye gelen aileleri için solo ve koro halinde şarkılar söylediler. ÇEVAK Anaokulu Müdüresi Günnur Özmen Erken minik öğrencilere ilk karnelerini vermenin heyecanı içinde olduklarını belirterek, “Çiçeği burnunda bir okuluz. Mevcut eksiklerimizi gün geçtikçe azaltıyor, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bize bu zorlu yolculukta destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Atatürk Büstü Önünde Fotoğraf

 Çevak Anaokulu öğretmenleri karne töreninin ardında Atatürk Büstü önünde fotoğraf çektirdiler. Okul Müdüresi Günnur Hoca, geçtiğimiz haftalarda bazı gazetelerde okulda Atatürk Büstünün olmayışı hakkında çıkan haberlere hitaben büstün önünde fotoğraf çektirdi. Erken “daha önce de bahsettiğim üzere okulda bazı eksikler var, çünkü çiçeği burnunda bir okuluz. Bu eksikleri tamamlamak için canla başla çalışıyoruz. Elbette eleştiriye her zaman açığız, okulumuzdaki Atatürk Büstü eksikliği giderilmiştir” şeklinde düşüncelerini belirtti.

Protokol Ali Kameroğlu Anaokulu’nda

Ali Kameroğlu Anaokulu’nda ise eğitim gören ana sınıfı öğrencilerinin ilk karnelerini  Kaymakam Orhan Burhan verdi. Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan ve okul müdürü Fatma Uysal Çindemir ile velilerin katıldığı karne dağıtım töreninde minikler ve aileler ilk karnelerinin coşkusunu yaşadılar. Karne töreninde öğrenci ve velilere bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun bir tempo içerisinde 2012 – 2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısını bitirdiklerini ifade ederek, "Öğrencilerimiz dönem boyunca verdikleri çabaların karşılığı olan karnelerini aldılar. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyorum" dedi.

  
1120 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası