• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI ÇİVRİL’Lİ YASİN ÖZTÜRK OLDU

İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI ÇİVRİL’Lİ YASİN ÖZTÜRK OLDU

Yasin Öztürk İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına atandığını sosyal medya hesabından duyurdu.
MHP İl başkanlığı görevindeyken MHP’den ayrılan ve İYİ Parti’nin kurucular kurulunda yer alan Yasin Öztürk partinin il başkanlığına atandı.
Öztürk hesabından yaptığı duyuruda “Güzel Denizli'mizin İYİ Parti Kurucu İl Başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmiş olması beni son derece onurlandırmıştır. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ismini saymakla bitiremeyeceğim Denizli İYİ Parti Gönüllülerine teşekkür ederim” dedi.
Sosyal medya hesabındaki sayfasından başkanlık görevine getirildiğini açıklayan Yasin Öztürk iyi bir ekiple başarıyı yakalayacaklarını ifade ederek “İYİ Parti'ye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı eksiksiz kucaklayacağımdan emin olun. Siyasette başarı tek başına olmaz, olamaz. Tüm arkadaşlarla hep birlikte takım ruhu ile partimizin Denizli'de başarılı olabilmesi için gece-gündüz durmadan çalışacağız. Denizli'de ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Öncelikle partimizin il yönetimi teşekkül edecektir. Akabinde ilçe teşkilatı başkanları belirlenip, ilçe yönetimleri oluşturulacaktır. Ve sonrasında partimizde üye kayıtları başlayacaktır. Olası bir erken seçime hazırlıklı olabilmek için hızlı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayacağız. Hedefimiz ilk yerel seçimlerde Denizli'mizin tüm ilçelerinde belediyelerde İYİ belediyeler, ilk genel seçimlerde Denizli'de partimizi birinci parti yapmaktır. Her Denizlili vatandaşımızın İYİ olması için; yılmadan, yıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası