• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

268 ÖĞRENCİ İÇİN 21 APART REKABET İÇİNDE

268 ÖĞRENCİ İÇİN 21 APART REKABET İÇİNDE

Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) bağlı Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda kayıtların başlaması ile öğrencilerin kalacağı yurt ve pansiyon sahiplerinin öğrenci kapma yarışı kaldırımlara taştı.
Pamukkale Üniversitesi’nde yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt tarihleri 14 Ağustos itibariyle başlarken Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu önünde stant açarak kendi apart ve pansiyonlarına öğrenci kayıt etmek isteyen işletmeciler arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.
550 kontenjanı olan ama ilk tercihlerde 268 öğrencinin tercih ettiği Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu bahçesinde tezgâh açan yurt ve pansiyonların sahipleri öğrenci kapma yarışına girdiler. Broşürleri ve elemanları aracılığıyla öğrencilere sundukları hizmetin tanıtımını yapan yurt ve pansiyon sahipleri kontenjanlarını doldurma telaşı ile öğrencilerin arasında koşuşturuyorlar. 18 Ağustos Cuma güne kadar sürecek kayıtlarda apartlar daha fazla öğrenci kapmak için çalışırken KYK yurtlarının öğrenci aileleri tarafından ilk tercih edilen yer olduğu ifade edildi.
İlçede öğrencilerin barınması için 400 kişilik KYK yurtlarının yanı sıra yaklaşık 1000 kişilik özel yurt, pansiyon ve apart oda kapasitesi bulunduğu belirtilirken, servis, spor merkezi, internet ve sosyal imkanlar gibi bir çok hizmetin sunulduğu özel apartlarda odaların özellikleri ve kişi sayısına göre fiyatların 3 bin 500 ile 5 bin 500 lira arasında değiştiği öğrenildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası