• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

MAKAM ARACI, SÜNNET ARABASI OLDU

MAKAM ARACI, SÜNNET ARABASI OLDU

Çivril’de Belediye Başkanı Gürcan Güven, hafta sonu küçük bir çocuğu mutlu etmek amacıyla makam aracını süsleterek, sünnet düğününde şoförlük yaptı. Babasız büyüdüğü öğrenilen Fazıl Emre Horasanlı’nın sevinci ise gözlerinden okundu.
İlçemiz Çivril’de hafta sonu Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in makam aracını gören vatandaşlar hem şaşkınlık yaşadı hem de Başkan Güven’i bu duyarlığından dolayı tebrik etti. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven hafta sonu düzenlenen ve babasız büyüyen Fazıl Emre Horasanlı’yı mutlu etmek için makam aracını süsleyip, sünnet düğününde kullandı. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan Fazıl Emre’yi mutlu etmek için süslenen makam aracının sürücü koltuğuna geçen ve ilçede konvoy yapan Başkan Güven, minik Fazıl Emre’yi mutlu etti.
Makam aracının üzerinde büyük bir sevinç yaşayan Fazıl Emre ve ailesi, Başkan Gürcan Güven’e bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Fazıl Emre’yi mutlu edebilmek için böyle birşey yaptığını belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Küçük Fazıl’ın babasızlığını bir nebze olsun hafifletmek ve küçükte olsa katkıda bulunmak adına sevgi elimizi uzattık. Fazlı Emre evladımızın erkekliğe doğru attığı ilk adımda yalnız bırakmadık. Makam aracımızı kendisine tahsis edip, sünnet merasimine ev sahipliği yaptık. Tüm gayemiz, tüm hizmetimiz, tüm emeğimiz yegane gerçeklik içindir. Tüm halkımızı ihtiyacı olduğunda yanında olduğumuzu bilmelidir. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası