• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

DÜĞÜNLERDE SİLAH ATANIN VAY HALİNE

DÜĞÜNLERDE SİLAH ATANIN VAY HALİNE

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak düğünlerde kontrolsüz bir şekilde ateş edenleri sert bir dille uyardı.
Bundan sonra düğünlerde tek el ateş edildiğinde oraya emniyet güçlerinin geleceğini söyleyen Altıparmak, “Ateş edilen silah teslim edilmezse düğün sahibi, davulcu ve zurnacı gözaltına alınacak” dedi.
Denizli Valiliğinde düzenlen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi’nin Başkarcı Mahallesinden bir vatandaşın sorununu dinlediği sırada silah kullananları uyardı. Başkarcı mahallesinde özellikle hafta sonları yoğun bir şekilde silah atıldığı yönünde duyumlar aldığını söyleyen Vali Altıparmak, Jandarma ve Emniyet’ten bölgede bu konuda uygulama yapmasını istedi. Başkarcı Mahallesi’nden gelen vatandaşlara “bir gün bende silahımı alıp geleceğim” diyen Altıparmak, esprili bir dille silah atanlara tepkisini dile getirdi.
Düğünlerde atılan maganda kurşunlarına da sert tepki gösteren Altıparmak, “Düğünlerde tek bir silah atılması halinde hemen emniyet ve jandarma oraya gidecek. Emniyet geldiği zaman silahı ve atan kişi teslim edilecek. Silah ve atan kişi teslim edilmezse davulcu, zurnacı ve düğün sahibi emniyet güçleri tarafından alınacak” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası