• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİLERİ AÇILDI

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİLERİ AÇILDI

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016-2017 yılı içerisinde Savran Mahallesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan ürünler, yılsonu sergisinde görücüye çıktı.
Savran ilkokulu binasındaki açılan karma sergiye Çivril Halk Eğitim müdürü Ramazan Eroğlu, Milli Eğitim Şube müdürü Ufuk Celep, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Savran anaokulu ve ilkokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri sergilendi.
Serginin açılış konuşmasını Çivril Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu yaptı. Eroğlu konuşmasında öğrenmenin hayat boyu devam ettiğini belirterek “Okul yaşlarından sonra biten eğitim sürecini Halk Eğitim merkezleri olarak devam ettirmeye ve öğrenmeyi hayat boyu sürdürmeye çalışıyoruz. Burada yapılan el emeği, göz nuru çalışmaların kişisel gelişim ve sosyo ekonomik açıdan önemli olduğunun bilincindeyiz. İlçe genelinde açılan kurslarda eğitim veren usta öğreticilere ve kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından sergideki çalışmaları yakından inceleyen Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ve beraberindekiler, kurs öğretmen ve öğrencilerinden bilgi aldı.
Sergi kursiyerlerin eserlerini sergilemesin ardından davetli ve misafirlere sunulan ikram ile sona erdi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası