• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

EVİ YANAN AİLEYE SEVGİ ELİ SAHİP ÇIKTI

EVİ YANAN AİLEYE SEVGİ ELİ SAHİP ÇIKTI

Koçak Mahallesinde oturan ve evlerinde elektrik kontağı arızası nedeni ile çıkan yangında tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye Çivril Belediyesi ve Sevgi Eli ekipleri, işbirliği yaparak ailenin ihtiyaçlarını belirledi. Yangında eşyalarını kaybeden ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan C. G.'ye Çivril Belediyesi ve Denizli Belediyesi Sevgi Eli ile birlikte ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril Belediyesinin her yönüyle halkın yanında olacağını belirterek “Koçak Mahalesinde ikamet eden C.G. ailesine yeni bir aile ortamı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemiz, itfaiye ekipleriyle yangına müdahale edip, hemen ardından da Sevgi Eli'ni bu ailemize yönlendirdi. İtfaiye yangını söndürürken Sevgi eli de yüreklerdeki yangını söndürdü” dedi. Sevgi Eli'nin çalışmalarının takdire şayan olduğunun altını çizen Başkan Güven Sevgi Eli'ne bu ulvi görevde Çivril Belediyesi olarak destek olmaya çalışacaklarını belirterek “Denizli Belediyesi Sevgi Eli'ne, orada çalışanlara, bu görevi yürütenlere çok teşekkür ederim. Mağdur olmuş, evi yanmış zor durumda olan insanlara, bu tür yardım kuruluşlarının her zaman yardım etmesi gerektiğine inanıyorum. Sosyal Belediyecilik anlayışında belediyelerin mağdur insanlara yardım etmesinden doğal bir şey olamaz. Biz elimizden geldiğince Sevgi Eli'ne destek olmaya çalışıyoruz. Ailemiz yeni yuvalarında güle güle otursunlar" dedi.
21.04.2017 tarihinde, çıkan yangında Cengiz ailesinin tüm eşyaları yanmış ve evin bazı odaları kullanılamaz hale gelmişti. Evlerini kendi imkanları ile eski haline getiren ailenin eşyaları da Çivril Belediyesi ve Sevgi Eli ekiplerince tamamlanmış oldu.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası